/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +5 -6
    Aptal dediğin adam kaç seçimdir elinize vermiyor mu kardeş?
    Yok çomarlarla kazanıyo falan geç o işleri.
    işinize gelince makarna kömür verdi seçim kazandı, işinize gelmeyince aptal oldu.
    Kafan güzelmiş kardeş, nerde yaptırdın?

    Atatürk'ten sonra ülke ölmüşte bi ağlayanı kalmamış. Bayrak ipi üretti diye adama plaket vermişiz ya lan ahahaaa http://www.gecmisgazete.c...ipini-artik-biz-yapiyoruz bak gazetelere manşet bile olmuş lan! Ne kadar gurur verici bilemezsin.

    Şimdiye bakıyorsun savunma sanayi coştukça coşuyor ama tepede Erdoğan var diye övünen yok. Niye övünem krdş o aptal yea banne amk salaından Sen izmir marşı söylemeye devam et dostum, Atatürk, bugün sizin gibi kemalistlerin izmir marşı söyleyip kemal paşacılık oynadığınızı görseydi alayınızı meydanlarda sallandırır, zütünüzden kan alırdı be kan!

    Yallah yunanistana. Git biraz da Zeus'la falan karşılaştır, Atatürk'ü tanrılaştırdığınız için çipras falan az gelir direkt Zeus'la başlarsın kapıştırmaya.

    Senin gibi bir sığıra cevap vermek dahi vakit kaybı ama ne yaparsın, salakça yorumlar görünce dayanmak elde değil.

    Şimdi git başlığın entrysini bidaha oku ve yazdığın yazıya ciddi ciddi bir bak!
    ···
    1. 1.
      -1
      Kim saldırıyor la ülkenin kurucusuna? Bak sen bi de şerefsizce saldırıyormuşuz? Ulan sizin gibi Atatürkçü geçinenler yüzünden Atatürk mezarında ters döndü lan! Gelip bana ülkenin kurucusuna şerefsizce saldırıyorsun diyemezsin! Gerçi, normal yani bana bunu demen. Okuduğunu zütünden anlayan, anlama özürlü biri Atatürkçü olursa, çokta fazla şeapmamak lazım meseleyi.

      Ulan bi insan salak olur da bu kadar da olmaz ki. Hangi sanayi diyor lan ahahahaaha 😂😂😂😂 sakat falan mısın kardeş mpt 76'nın planları yurt dışına kaçırılıyordu ondan da mı haberin yok?

      IDEF 2017 diye birşey de mi duymadın? Git 2 dk google dan arat gel neler varmış savunma sanayiinde? Belki Anıtkabir'e dikilen bayrak direğinin ipi de vardır, hani şu erdoğandan önceki çok güçlü Türkiye'nin ürettiği(!)

      ···
    2. 2.
      0
      Size göre Mısır piramitleri de yurt dışına çıkarılıyor amk andavalı, sanayi var da o sebeple millet işsiz kalıyor değil mi gibik?

      Ayrıca Atatürk'ten sonra ülkenin hali derken ne demek istiyorsun bin evladı, bana bunu söyle, karşında salak yok senin amk evladı!
      ···
   tümünü göster