/i/Devlet

  1. 1.
    +3
    Bugün izmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 95.Yılı ve bunun için etkinlikler düzenleniyor insanlar eğleniyor vs vs. Hatta haberlere bile çıkıyorken bu durum neden diğer şehirler için aynısı söz konusu değil ?

    Yukarıda gördüğünüz resim izmir'li bilim insanlarının olduğu bir resim. Kayda değer 3 kişi.

    Soruyorum size , Atatürk bize bu ülkeyi en güzel fotoğraflarımı profil fotosu yapın , duvarınıza asın diye mi bıraktı ?

    Evet izmir'liler kendilerini en büyük "Atatürkçü" sanıyor, tabi nede olsa bizden farklılar , kültürlüler , izmir abi yeağğğ?

    Peki Atatürk bu ülkeyi onun bıraktığı sanayiden, bilimden,teknolojiden, ilimden faydalanarak daha ileriye zütürmemizi istemedi mi ?

    Ne yani sizler ciddi misiniz ? Hepinizin elinde Atatürk resmi ve sokak sokak dolaşıyorsunuz. Bakın Atatürk'ü sevmediğimi söylemiyorum. Ama hepiniz Osmanlı zamanında Avrupa'ya gönderilip oradaki gelişmeleri bize getirin denilen adamlar gibisiniz, ve o adamlar bu ülkeye laleyi getirdi. Sizde onca şey varken yaptığınız şey kuru gürültü ve kalabalık.

    Demem o ki izmir'li insanların Atatürk aşkı şişirilmiş bir balondur. Eğer gerçek Atatürkçü iseniz ilimde sanayide ve teknolojide bu ülkeye bi fayda sağlarsınız. Şimdi gibtirin gidin ve o boş sözlerinizle ve milf teyzelerinizle Atatürk'ü ne kadar anladığınızı gösterin.

    Not: Ailem solcu insanlar. bende sağcı yada çomar değilim. Ancak hepiniz gerçekten birer solcu çomarsınız.
    ···
   tümünü göster