/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +2
    3. Bölüm

    Yeniden yoğun bakım odasında uyandım. Yanda yine o şerefsiz vardı. Uyanır uyanmaz bana Duyduğum kadarıyla arıza çıkarmışsın. dedi pişkin pişkin. Sana ne lan! dedim. O da Tamam sakin ol sadece merak ettim. dedi. Vurduğun adamın başına gelenleri mi merak etmeye başladın ha? dedim. O da söyle cevap verdi: Kişisel bir durum değildi o.. Bana liderini tanıdığımı söylediğini hala aklımdan çıkaramıyordum. O sırada doktor odaya girdi.

    Kendimi nasıl hissettiğimi sordu. Bende iyi dedim. Koridorda attığım yumruğu sordu. Cevap vermedim. Daha sonra doktor boğazımda el izleri olduğunu farketti ve bana söyledi. Bana ayna gösterdi ve boğazımda el izleri vardı. Nasıl olabilirdi ki?

    Yinede aklım hala sağ ayağıma ve o adamın dediğine takılmıştı. Hazır doktor oradayken ona sağ ayağımdaki iyileşmeyi sordum. Bana ameliyat sırasında kanıma bir tür ilaç enjekte ettiklerini söyledi ve bu ilacın morfinin daha farklı bir versiyonu olduğunu söyledi. Bu ilaçtan belli bir doz verildiğinde orada günler boyunca acıyı kestiğini söyledi. Sonra boynumu sordum. Doktor kendimi boğmaya çalıştığımı söyledi.

    Ben deliriyor muydum? Neler oluyor bana? Aklımda binlerce soru var fakat doktora sormaya korkuyordum. Doktor dışarı çıktığında o adam bana Evet, deliriyosun. Ben Lan bi sus! Ben deli değilim! diye bağırmaya başladım. Bi düşün, kendini boğmadan boynunda o el izleri ve doktorun o dedikleri nereden geliyor olabilir ki? Ben yapamam, tek elim kelepçeli. Ayağa kalkıp doktorun odasına gittim. Bana ne ilacı verdiklerini sordum. Çünkü kendimi boğmaya o ilaç yol açmıştı. Doktor ayağa kalkıp bana sakin olmamı söyledi. O sırada doktorun üstüne atlayıp onu yumruklamaya başladım ve diğer hemşireler odaya girip bana sakinleştirici verdiler.

    Tekrar odamda uyandım. O adam bana kabus gördüğümü söyledi. Ben de ne kabusu olduğunu söyledim. Dedi ki Bana ne ilacı verdiniz lan diye bağırıp ellerini havada sallamaya başladın.. Lan bu nasıl olur? Az önce doktorun odasındaydım. Sizde biliyorsunuz. Ona dönüp ‘’Lan sen beni delirtmeye mi çalışıyorsun laaannn!!’’ diye bağırdım. ‘’Önce liderinizi tanıdığımı sonra kendimi boğmaya çalıştığımı ve şimdi de bunu söyledin!’’. Cevap olarak Biri sana fena beddua okumuş olmalı dedi. Tavana bakıp düşünmeye başladım.
    ···
    1. 1.
      0
      Gusül aldıktan sonra geliyorum
      ···
   tümünü göster