/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +94 -15
    Bu "olaylar"'ı yazmamın sebebi trend olmak değil , başından beridir havacılığın ne olduğu , askerliğin nasıl bir ortam olduğunu genç arkadaşlara ve abilerime göstermekti. asıl kitleye de ulaştığım için sevinçliyim. hepinize sonsuz teşekkürler ederim.

    Ha bide daha devam edecek. bende harpa başladım sanırım yarım yıl sonra falanda kendi okulumun hikayesini yazarım.

    tamam çok konuştum hadi okuyun siz

    37 yaşındaki havacı abi ile konuştuklarımı buraya atacağım. biraz uzun olabilir o yüzden hikayeye atıyorum ama inanın gerçek. zaten onun ağzından anlatacağım.
    başlıyorum o zaman...

    Bizim zamanımızda sınavlar çok daha sorunluydu. hadi sınavı geçtin , okulda zor şartlar yüzünden kafayı yiyip yıllarca pgibolog yardımı alanlar vardı. ailem ne kadar istemese de ben kaçıp gelmiştim okula.

    ilk 2 ay izmir Menteş'te bayağı zor bir eğitim aldık. ama öyle böyle değil , sabah 6 buçukta giyinmek için 15 dakikamız olurdu , çadırda kalırdık. sonra hoppala gir buz gibi suyun içine botlarla kamuflajlar ile söyle izmir marşını söyle harbiye marşını. yetmez birde gördüğümüz derslerin sorularını sorardı bize.

    sonra Ankara'ya geldiğimizde rahattı. aynı senin Kara harpta olduğun gibi büsbüyük arazimiz vardı. bende sadece eğitim görürüz falan sanıyordum.

    nereden bileyim ileride olacakları ?
    ···
   tümünü göster