/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 26.
    +23 -1
    O kadar komando siperlere yatmış 2 tanesi 3 tanesi kanlar içinde tabanca ile ateş etmeye arkadaşlarını korumaya çalışıyordu. Binbaşım beni kenara çekmese bende kafama kurşun yerdim sanırım. Sonrasında sipere düşüp bin ton azar işittim.

    " AMINA KOYAYIM SENiN BEN BURAK TUTMASAM tak YOLUNA GiDECEKSiN KALDIR GÖTÜNÜ DE KENDiNi SAVUN"

    Diğer arkadaşımda Ankara'da tanıştığım melihti. askeri tıp savaş alanı doktoruydu. Birden yaralılara koşup pansuman falan yapıyordu ne yaptığını tam hatırlamıyorum. Sonra yanıma bir asker gelip ;

    " Cehenneme hoş geldiniz komutanım."

    Dedi. Nasıl bu kadar rahattı bilmiyorum ama konuşuyordu işte sanırım pgibolojik tramvaya girmişti.

    + S- S-Son durum ne asker ?

    -Komutanım 4 yaralı var. Şu anlık ağır yaralı veya şehit yok ama sert ateş altında kaldık.

    Dedi. Sanırım kafamı en fazla 3-4 kere çıkarıp ateş ettim vurduğum terörist sayısı en fazla 2 dir orada. Zaten savaş esnasında oyundaki gibi ateş ettiğin ah uh diye yere düşüp hemen ölmüyor. O sıcaklık ile sana ne olduğunu bilemezsin.

    Sonra bir bomba sesi geldi sanırım bizim 3 kişi arkadan sızmıştı. Ama onlar da 3 kişi ne yapacaktı en fazla dikkat çekerdi.

    Helikopter kör noktada olduğu için nokta gelemiyordu. Gelse şuan anasını gibmiştik ortalığı. Arkadakiler saldırdığı gibi bizde aniden siperden çıktık. Etrafa koşuyordum resmen.
    ···
    1. 1.
      +1
      tak yolu dediği şey şehitlik mi? Bu nasıl hikaye dıbınakoyim
      ···
    2. 2.
      0
      Hikaye değil ayrıca tak yoluna dediği şehitlik anlamında amk sen 7 yıl okusan tek kurşunla ölsen mutlu olur muydun anlamında
      ···
   tümünü göster