/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +3
    Kuzenin bizim eve misafirliğe gelmişti (merak etmeyin kuzen gibicilerden değilim) babamla iki konuştular gittiler sonra kuzenim beni aradı cüzdanım orda kaldı yarın getir dedi bende yarın sabah metrobüste bindim neyse bulduğum ilk metro ucuna tütünün hemen başladım millete bakmaya gözüme hemen iki jant kız takıldı bunun sebebi çok kantin giyinme ve bazı hareketlerini peki neydi bu hareketler? Öndeki iş kıyafetli sayıya bakıp aralarında aşağılayıp gülüşüyolardi dayiyla dalga geçmeleri tüylerimi diken diken etti Kanıma dokundu içimden hem bunlara küfre hem de ne yapsam diye düşünüyorum ama aklıma bişey gelmiyor neyse istasyona yaklaştık 2 janti inmek için kapıya yöneldi istasyona vardık metro durdu kapı açıldı bu iki janti den biri çıkmayı başardı diğeri ise 15 cm lik topuklu ayakkabisiyla kapıda ki kalabalıklar arasindan geçmeye çalışırken dengesini kaybetti koyun posta gibi yere serildi Kahkahalardan rezil olduğunu anlayan janti bu rezillige rezillik kattı .nasıl mı?

    Yerden zor bela kalkan janti
    Igrenerek baktığı is kıyafetli dayiya çemkirmeye başladı.
    Sen bana çelme taktın sen kimsin kendini ne zannediyorsun pis varoş falan derken olaya müdahil olmak istedim çünkü adamın bir suçu yoktu ve zaten kıza kurulmuştum bir kere.

    Arkadaşım kendin takılıp düştün niye adama suç atıyosun senden kaç yaş Büyük ayıp değil mi söylediklerin dememle kızın sanane be gerizekalı sen avukatı mısın demesi bir oldu.

    işte o an beynimde şimşekler çaktı beyler. aklıma kuzen geldi .
    Cüzdanını zütürdüğüm kuzen avukatti.
    Hemen cuzdandan avukat kartını çıkarıp kızın gözüne sokarak evet bir şikayetiniz mi vardı küçük hanım , isterseniz size de bir kartımı verebilirim zira bu kafayla giderseniz iyi bir avukata ihtiyacınız olacaktır diye yapıştırdim cevabı.
    Kız gotunu tuta tuta koşarak uzaklaştı.

    Ben istediğimi basarmanin verdiği gururu yaşarken insanlar şarkılar söylüyor , yaşlı teyzeler şükürler edip hunharca ağlıyordu.
    Savundugum dayı acil durumlarda camı patlatmak için kullanılan çekiç tarzı alet ile camları patlatiyor , vagonda bulunan 30 yaş altı Bayanlar omuz kaslarımı oksuyorlardi.
    Ben ise her geçtiğimiz istasyonda kanalizasyondakisperm3 diye tezahürat eden insanları selamlıyor ve kalabalığa saygılarımı sunuyordum.

    Buda böyle bir anımdır.
    Hadi Eyvallah
    ···
   tümünü göster