/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +3 -2
    Merhabalar, ben Rezmi. Sonunda kayıt olabildim aslında bayadır okuyorum ama kayıt olmak yeni nasip oldu. Varsa bir şukunuz alırım. Sonunda ben de aranızda bir yazar olduğuma göre size başıma gelen ilginç bir olayı anlatmak istiyorum.
    Benim bir pantolonum var. Şimdiden sadece bir tane mi var yada huur çocuğu pantolonu olmayan mı var zaten dediğinizi duyar gibiyim ama bu pantolonun başıma gelen olayda etkisi çok büyük. Pantolonunun düğmesi kopuk ama eğer kemer ile giyerseniz kimseye çaktırmazsınız. Paçaları da bana gereksizce uzun geliyor.

    Giydim bunu evden çıkarken kemer ile oynaya oynaya asansöre bindim. 14. katta oturuyorum. 6. katta asansör durdu ve içeriye sitemizin en güzel kızı ceren bindi. Ceren 21 yaşında sarışın, kahverengi gözlü ince kolları ve dolgun göğüsleri, entellektüel, genel kültürü ile bütün sözlüğü cebinden çıkarabilecek olan bir abimiz.

    Abimiz diyorum çünkü transciksüel sonradan kız olmuş ama buna rağmen sitenin en güzel kızı siz düşünün nasıl bir yerde oturuyorum.
    Bu arada eğer esenyurtta oturan başka bir panpam varsa beylikdüzü balkon kafeye beklerim. Adında beylikdüzü yazmasına rağmen esenyurtta =)

    Neyse, bana "Merhaba Rezmicim" dedi. Merhaba abla dedim lakin bütün vücudumun titrediğini hissedebiliyordum zira 5 gündür evden çıkmamıştım ve bütün bu 5 gün sayısız mastürbasyon ile geçmişti. Heycanlanmama sebebiyet veren diğer bir faktör ise ondan yaşça küçük olmamdı. Yaşım 16 yani ona karşı deneyebileceğim bütün hamleleri şuana kadar deneyen başka insanlar olmuş. Of be ceren abi... Bir kere versen ne olurdu ki! Şimdi aklıma geldi, yüzüne abla arkasından abi, ne ayak diyecekler var.

    Bir kavga olsa çağıracağım ilk 3 insan:
    -Aziz Yıldırım
    -Ceren Abi
    -Sıla (şarkıcı olan)
    Siz düşünün neden abi diyorum delikanlı çünkü.

    Neyse asansörde biraz dün ki yozgatspor maçı hakkında konuştuk. yozgatspordan nefret ederim beyler. Bilen bilir daha önce ki başlıklarımda yozgatlalıların neden şerefsiz oldukları hakkında 51 maddelik bir başlık açmıştım.

    Neyse, 8 saat gibi süren bir asansör yolculuğunun ardından 0'a inmeyi başardık. Birbirimizi tebrik edip asansörden indik. Binadan çıkarken kulaklığımı çıkardım ve en sevdiğim şarkı "Tık tık tıkla bana"'yı açtım.

    Hepinizin seveceğini düşündüğüm için link olarak ekledim.

    okuyan varsa devam ederim.
    ···
   tümünü göster