/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +238 -77
    Gelecek nesil yarra yedi. Haftalık 15 saat zorunlu din eğitimi , fizik , matematik , biyoloji , tarih gibi dersler seçmeli olacak ve din zorunlu. Kızlara evlilik konusunda baskı , kocaya itaat öğretilecek(9.sınıf). ilkokuldaki bebelere , cihat kavramı öğretilecek. Müzik derslerinde hani o öğrendiğimiz beethoven ve mozart olmayacak artık ilahiler v.b müzikiler öğretilecek batı müziğine yer verilmeyecek. Güzel ATAM'ın inklapları ve hayatı artık çok az yer alacak ve dersi kaldırılacak. Olursa tarih'te olur oda 3 bilemedin 4 sayfa.15 temmuz destan olarak empoze edilecek ve kurtuluş savaşımız gibi gerçek savaşlarımız örfpas edilecek. Ve dahasını sayamadığım onca saçma sapan değişiklikler. Siz , biz birşeyler yapmak isek , çocuklarımızın geleceği hüsran. Tamam islamiyet , müslümanlık ta öğretilmeli ama bunun yeri ailedir. Saçma sapan gerçeği bile meçhul dersler hadisler ile değildir. Kula kulluk etmek haram , günahtır. Ki itaat etmek çok çok yanlış birşey..
    Ne düşünüyorsunuz ?
    Ben bu gidişle çocuk yapmamayı düşünüyorum , en azından bu ülkede.
    Edit : Kaynak:
    Yerel gazete ve haberlerde bulabilirsiniz. Benim attığım sadece rastgele bir kaç kaynak. Ama açın bakın tüm haberlere , gazetelere. Hala kaynak arayan kör cahiller sizi. Açın bakın internete , meb'in sitesine. Hatta 10 gün sonra ders kitaplarına bakarsınız kardeşlerinizin , çevrenizin. Boş konuşmaya gerek yok.
    Edit 2 : Gidin araştırın amk ya boş konuşmayın abartıyormuşum yaraklara bak hele , gidin araştırın hak vereceksiniz. Boş mesele yapmayın.At gözlüğü takmayın herkes bu konu hakkında tartışıyor , profesörler , eğitimciler , doçenler v.b kişiler. At gözlüğünüzü çıkartın.
    ···
   tümünü göster