/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 151.
    +11
    Özge ile Esra yemekten sonra çay ve meyve getirdiler. Özge’nin bakışları sanki bana mesaj veriyor gibiydi. Karıma, “Özge bütün gün evde oturuyor, benim işlerime yardımcı olacak birine ihtiyacım var. Hepsine yetişemiyorum. Benim yanımda çalışsın. Hem bir şeyler öğrenir, hem de para kazanır!” dedim. Karım, “Babası çalışmasını istemezdi. Sen niye böyle istiyorsun?” deyince, “Çalışmayıp da ne yapacak? Akşama kadar seninle kız. Bırak bir şeyler öğrensin!” dedim. Sonra Özge’ye, “ister misin?” diye sorunca, “Evet, çok isterim!” dedi. Böylelikle Özge bundan sonra yanımda çalışacaktı. Ve onu gibmek için fırsat elime geçmişti. 

    Gece karımla yatak odamıza geçince küçük bir gece lambasını aşağıdaki prize taktım ve karımı, üstündekilerini çıkartmadan, yatağa uzandırdım. Ben tamamen soyunup çıplak kalınca gömleğinin düğmelerini yavaş yavaş açtım. Altında atleti vardı, onun da altına sutyen giymişti. Koltuk altlarından hafif bir ter kokusu geliyordu. Atletini yukarı sıyırıp, sutyeni gözükünce, sutyenin üzerinden memelerini öpmeye başladım. Sutyeni aşağı sıyırıp meme uçlarını çıkardım ve onları emmeye, ısırmaya, yalamaya başladım. Karım inlemeye başlamıştı. Eliyle başımı okşuyordu. Elimi basma eteğinin altına soktum. Dizlerine gelen paçalı bir külot giymişti, ama külotu kalçalarını sıkıyordu. Lastiğinden tutarak onu sıyırdım. Elimi dıbına attığım zaman amı çoktan sulanmıştı. Parmaklarımı sokup çıkartmaya başladım. Karım sessizce soluk alıp veriyor, hafif hafif inliyordu. dıbının içindeki elim vıcık vıcık olmuştu. Dudaklarını, memelerini emdikçe yarağım kazık gibi oldu. 

    Daha fazla dayanamadım, karımı tamamen soydum. Bu gece onu sessizce gibmeye niyetim yoktu. Gerdek gecesindeki gibi bağırtmak istiyordum. Bacaklarını omzuma attım. Alttan dıbına yarağımı sokunca derin bir inleme sesi çıkardı. Belinden tutarak dıbına sokup çıkarmaya başladım. Karım yatağın kenarlarından tutmuştu. Yarak darbelerimle memeleri löpür löpür sallanıyordu.

    Beyler ilk entry e şuku atında daha çok okuyan çıksın

    http://c12.incisozluk.com...11501/3/2373183_obc17.jpg
    ···
    1. 1.
      0
      Panpa okuyos rez
      ···
    2. 2.
      0
      Panpa devam etttt
      ···
   tümünü göster