/i/Tespit

  1. 1.
    +199 -70
    aynı zamanda kapalı kapılar ardında her türlü pisliği yapmakta 1 beis görmeyen cahiliye devrinden daha geride olan zihniyettir. elinde meşalelerle kerhane yakma potansiyelinde olan tiplerdir.
    geçenlerde inci sözlükte açılan ''Aydın' da genelev yangını'' isimli 1 başlıkta sözlükte de sayılarının azımsanamayacak sayıda olduklarını ve insan ölümü üzerinden mizah üretebilecek kadar aşağılık olduklarını 1 kez daha gördük.

    insanlığın başlangıcından beri fuhuş vardır ve ne kadar yasaklasanız da bunu engelleyemezsiniz. genelev ya da halk dilinde kerhane, önüne geçilemez 1 konu olan fuhuşu devlet eliyle kontrol altına almaya çalışan kurumlardır. genelevler erkek egemen her toplumda 1 ihtiyaçtır. ekonomiktir.düzenli sağlık kontrolleri nedeniyle daha güvenlidir. toplum sağlığı ve güvenliği açısından, genelevlerin kapanması ya da azalması , azıcık akıllı 1 kişiyi endişelendirmelidir. sokakta azgın kalkmış yannanlar, sapıklar dolaşmakta ve içindeki cerahati buralarda boşaltmazsa, insan, hayvan, çocuk, kadın erkek gözetmeden saldırıya geçmektedir. sonra gelsin tacizler, tecavüzler, içestler, cinayetler... ayrıca belirtmeden geçemeyeceğim, genelev sayısının azalmasıyla günlük kiralık evler ve masaj salonlarının artması doğru orantılıdır.
    ···
   tümünü göster