1. 8876.
    0
    Beyler ben şu muhabbeti uzatma konusunda çok takılıyorum. Şimdi Size bir örnek vericem bu örnekteki muhabbeti nasıl uzatabilirim?
    K=kız
    B=ben

    K-Athasar hangi sınıftasın baktın mı?
    B-internetten mi ?
    K-Evet
    B-E Şubesi

    Beyler ben mi muhabbet açma da çok kötüyüm yoksa burdan istesem de ekmek çıkartamazmıydım ?
    (Kızı sadece tanıyorum çok muhabbetim yok ama aynı okul ve dershanede yiz ve numarası bende)
    ···
    1. 1.
      0
      Eğer bunları yazdıysanız gibtiret, fazla bile yazmışsın internetin hiç faydası olmuyor. Çünkü kızlar yazan erkekleri özgüvensiz görüyor.. Ama reelde konuştuysanız sende bu konuda iş yok hacı. Bak ilk kız sana sormuş, bunu nadir yaşarsın.. Mesela sen de kıza sorabilirdin, sende ne var ne yok diyebilirdin... Bi yaramazlık yok demi (gülümseyerek) deyip te hayır yok cevabını aldığında sen yaramaz bi kız değilsin zaten diyebilirdin..
      Bi de şu var şimdi konuşamaman sende bu yeteneğin hiç olmadığı anldıbına gelmiyor.. Ben mesela doğuştan konuşma özürlüyüm ama ben bile bir hafta insanlarla sohbet edince açılıyorum.. Daha faydalısı kendini zor duruma sokman. Mesela insanlarla tartış, kasıtlı olarak gerilimi yükselt, ya da yolda karşılaştığın insanlara adres sor başka şeyler sor. Kasıtlı olarak kendini konuşma durumlarına sok.. Kısa sürede çok iyi konuştuğunu görürsün. Hem insana bi özgüven geliyo. Kızların yanına gidip daha rahat konuşuyor insan
      ···
    2. 2.
      0
      Felsefeyi al2 yapistirmis
      ···
   tümünü göster