/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +9 -3
    yine kendini zeki sanıp zütü kalkmış bir ateist
    ···
    1. 1.
      +2
      e kardeş başlık ortada, yazdıklarımız ortada, indir o halde? de ki hayır arkadaşım yanılıyorsun şöyle şöyle de bişi sun ortaya yani. ayrıca ateizm ile insanın neden zütü kalksın? ateizm bana bir cennet, 72 huri, cehennemde yanmama vadetmiyor ki? ne için zütüm kalkacak? ateist olunca bana madalya mı takılıyor?

      neyse bekliyorum savunmanı başlıktakilere ithafen?
      ···
    2. 2.
      0
      bir kere başlıkta alaylı alaylı anlatışın, dogruyu bulmuş ta biz kesin yanlişa inanmışız gibi tavrın beni rahatsız etti. HALA KUR'AN'IN iNSAN iSi diye başlaman zaten senin gibik anlayışını gosteriyor
      ···
    3. 3.
      0
      Bazı gerizekalilar anlamışmış sen herşeyi kavramisin aferin sana insanları kucuk dusurerek bi tak elde edemezsin
      ···
      1. 1.
        0
        bazı "gerizekalılar" üstteki gerizekalı. ( sen değilsin kim olduğundan altta bahsedicem ) ben çok zeki olduğumu iddia etmiyorum veyahut Arşimet gibi "buldum! buldum!" diye bağırmıyorum.

        arkadaş hala "biz peygamberi reddetmiyoruz ki, onunmuş gibi söylenen şeyleri reddediyoruz diyor" ulan Kuran değiştirildi mi yani? Değiştirildi demek Kuran'ı reddetmektir. biz sonuçta burda "AYET" paylaşıyoruz. O yüzden anlamamış o "bazı gerizekalı arkadaş(lar)"

        neyse devam edim;

        "neden hala kuranın insan işi olmadığını" diye bir başlıkla girdiğime gelirsek;
        bu konu çoook defa tartışıldı bir sonuca ulaşılamadı. bense yani artık su zütürmez bir gerçek olarak "Kuran-ı Kerim'den" hadis vs değil "Ayet" sunuyorum.

        zaten bu başlığı da hadi hep beraber ateist olalım cami taşlayalım!!! kafasında açmıyorum. manyak mısınız olm siz ? :D

        adam akıllı tartışalım, düşünelim, sorgulayalım diye açıyorum.

        sevgiler..
        ···
    4. 4.
      0
      anladım kardeşim normalde zaten görüşlere dinlere saygım vardır ancak aşağılama hissettim çünkü simdiye dek 2 3 ateist tanıdım hepsi artistlik yaparlardı biz biliriz siz kimsiniz cahiller vs diye kusura bakma
      Sevgiler..
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster