/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +1
    Dunyaya gelmek istiyo musun istemiyo musun diye. Rastgele yollamıssın beni eziyet çekiyorum hergün. Bi de yolda gördüğüm o kolu bacağı kopuk insanları görünce daha da sinirleniyorum .Bari onlara verseydin böyle hayatı da mutlu olurlardı belki. Var mısın, yok musun belli degil. insanları niye yolladın belli değil. Olmadığını bilsem kendi hayatıma son verirdim belki. Ama nerdee..
    Öldükten sonra ne olucak korkusundan onu da yapamıyoruz. Hergün pgibolojik sorunlarım yüzünden insanların arasında acı çekip, 1günümü 1yıl gibi geçirmemi izleyip zevk alıyosan iyi hoş ama ayıp oluyo.

    Şu yarattığın insanlara akıl fikir verseydin de daha iyi bi sistem yapsalardı keske. Okula gitmekten baska secim şansı yok. Okuyup ne olacağımız belli değil. Okumasak calıscagımız işte ne kadar para kazanırız belli degil. Ev yok, baba parası yok ne yapıcaz?

    Ama saol ya ,hergün BMW ye binen adamları, kızlara hakaret ederek catır çutur gibisen playboyları bana gösterince öyle bi yaşama isteği geliyoki sorma

    Bi de mal mal hormonlar var yetmezmiş gibi aşık filan oluyoruz amk. Sosyalfobim var benim bari hastalığım geçene kadar bişey yapıp engelleseydin şu hormonları. Bugün denk geldi telefonundan hangi şarkıyı dinlediğini gördüm. Gittim sahilde saatlerce tekrar tekrar dinledim. Kimbilir o bunu dinlerken kimi düşünüyordur dedim içimden, ona acı çektim. Sonra bir pesimistin gözyaşlarını dinlerken ölen dedem aklıma geldi, ona da ağladım. Neyse böyle iste

    Eğer oralarda bi yerdeysen, en cok istediğim şey; al bu hayatı benden. Cennete gidicek bile olsam yollama beni. Hiçliğe yolla beni, orda ne acı var ne sahte mutluluklar, hiçbirşey yok.
    ···
   tümünü göster