/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +3 -3
    ilk olarak kendimden bahsedeyim 182 boyunda esmer dış gmrünüş olarak yakışıklı denebilecek bir pampanızım olayların gerçek olup olmaması umrunuzda değil umarım olaylar ilginizi çeker de okursunuz birkaç part üst üste atıcam ardından beğenilirse devam ederiz peçeteleri( sadece osbir için değil!) hazırlayın.

    10. Sınıfa yeni geçmiştim ilk günün verdiği o cool takılma cool görünme ergenliği ile sabah kalktım ve en güzel pantolon ve gömleğimi giyip okula gittim sınıflar karışmış olacak ki herkes bir kağıda ite kaka bakıyordu bende gördüğüm bir arkadaşıma benim sınıfımada bakması için rica ettim baktı sınıfım 10-G en üst katta 9. Sınıflarla beraberdik ilk günlerde sınıfta pek birbirimizle konuşmasakta sonradan sonraya alışmaya başladık sınıfta bir kız var adı kübra olsun bu arada çok tatlı küçük bir kız benim çok güldüğümü söylerek ne komik bir arkadaş demiş.

    Sanane ulan yannan!

    Ben bunu duydum ve ananı gibecem sen bekle dedim ve bu kızla ilgilenmeye başladım masa tenisi oynuyorum beyler çok önceden beri ben masa tenisinden çıkarken buda pozitif bilim kursları var (böyle şaşalı geldi demi * matematik fizik biyoloji falan işe amk)

    Bunla beraber gidiyoruz bir gün evine bıraktım annesi gördü kapıda
    Anne:a ben:b kübra:k

    A: bu kim kübra?
    K: eski okuldan arkadaşım anne buralarda otuyomuş taşınmışlar beraber geldik
    B: (masum bir kafa sallamayla) merhaba teyze görünce merhaba demek istedim evler yakın olunca birlikte geldik.
    Selam verdim ve ayrıldım ordan
    ···
   tümünü göster