/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +65 -18
    Burda yazacaklarımı okuyun. Sözlükte bu zamana kadar bir çok başlık yazıldı gerek kişisel gelişim gerek kızlarla ilgili. Bunlardan bir çoğunu bende okudum. Doğru ve işe yarar şeyler olduğu kadar gereksiz ve kafa karıştırıcı bi bilgi yoğunluğu mevcut. Burda anlatıcaklarım alfa beta saçmalığı değil. Burda yazıcaklarım masal değil. Yazacağım bir çok şey zorunuza gidebilir. Ben burda acı gerçekleri de yazacağım, yapmanız gerekenleri de. Yazdıklarımı okudukça haklı olduğumu çevrenize ufak bir bakış ile görebileceksiniz.

    Bu başlığı yazmaya neden ihtiyaç duydum?

    Sözlükte gerek arkadaş çevresinde gerek kızlarla iletişimi nasıl kurcağını bilmeyen, eziklenen dışlanan kişiler için yazacağım

    Başlıkta size özgüven nedir nasıl oluşur, kişisel gelişim nedir zırvalıklarını elimden geldiğince kısa kesip anlatıcağım. Burda her şeyin sadece ana kısmı olacak.

    Konuya girmeden önce şunu belirtmek istiyorum. Eğer ailenizin maddi durumu iyi değilse okumanızdan başka çare yoksa bu başlığı boşverin. Dersinizi çalışın. insanlar sizi sevmiyor mu? Sevmesinler iplemeyin. Sizi umursamıyorlar mı? Umursamasınlar iplemeyin. Ders çalışmanız bu gereksiz insanlardan ve burda anlatıcaklarımdan daha önemli olsun sizin için.

    Başlığı 1 günde bitirmeyi planlıyorum.

    Bildiğiniz her şeyi unutun.

    Elimden geldiğince sizinle iletişim halinde olacağım yazdığınız sorduğunuz şeylere cevap alıcaksınız.

    ilk konu iletişim. insanlarla iletişiminiz nasıl olmalı? Bunu 1 partta bitiririm. Sonrasında devamı gelicek. Sizi sıkmadan ve eğlenceli bir şekilde anlatmaya calışacağım.
    ···
   tümünü göster