/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +8 -3
    Beyler ilk entrymde söylemiştim. Bazı şeyler zorunuza gidebilir diye. Bunlardan en önemlisi kızlar tipe önem verir. Bu gerçektir. Ee yarram o zaman bu tipsizler bu güzel kızlarla nasıl oluyor diyorsunuzdur muhtemelen. Bende bunu soruyordum.

    Arkadaş çevresi sayesinde oluyor. Kız duygusal boşlukta olabiliyor. Onun dışında hiç bir alakası olmasa gidip o güzel kızı tavlayabilen yoktur. Ben buna hiç şahit olmadım. Dediğim gibi bunların hepsi tecrübe. Bunlar benim gördüklerim. Varsa aksini iddia eden burdayım. Durum %90 budur. istisnalar kaideyi bozmaz.

    O yüzden kendi çapınızı bilmeniz önemli. Siz nerde ne okursanız okuyun bu değişmez. Tip güzel kızlar için %60 70 önemlidir. Tabiki sadece tipe bakmayan güzel kızlar da mevcut. Umarım şansınız o kızlara denk gelmenizde bol olur (:

    Çok bilgi var bunları sıraya koyduktan sonra yazıma devam edeceğim. ilk olarak sizin nasıl olmanız gerektiğinden bahsedicem. Bu ilk anlattıklarım ile aynı doğrultuda olacak. Duruş hareketler vs. Pekişmesi için bazı şeyleri tekrar yazabilirim.
    ···
   tümünü göster