/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +6 -2
    türkler, aaaa islam aynı bizim dinimize benziyormuş yhaa hadi müslüman olalım diyerek güle oynaya müslüman olmamışlardır.

    türkler, talkan ve curcan katliamı gibi katliamlarla zorla müslüman yapılmıştır. araplar türkleri müslüman yapmak için yıllarca savaşmışlar ve başarmışlardır.

    yani şu an zütünüzü yırtarak savunduğunuz bu arap masalları, geçmişte türk kadınlarını cariyesi yapıp giben, türk çocuklarını köle olarak kullanan, müslüman olmamak için direnen binlerce türkü öldüren bedevi huur evlatları tarafından türklere zorla gibe gibe empoze edildi.

    bu olayı bildikleri halde iyiki bizi gibip müslüman yapmışlar diyen arap zütü yalayıcısı türklerin pardon türk dedim araplar tarafından asimile olmuş arap artıklarının sayısı oldukça fazla.

    bu olayın en gerizekalıca savunması ise ne güzel işte bizi gibmeseler hak yolu islamı bulamazdık diyenlerdir. lan gerizekalı seni araplar yerine hristiyanlar gibip asimile etseydi şu an zütünü yırtarak hristiyanlığı savunuyor olurdun. seni kim giberse hak yol o mu olmuş oluyor?
    ···
   tümünü göster