/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    +2
    Bakın, bu kara mizah değil. Bu ilericilik de değil. Sen köklü bir felsefeyi eleştirerek alt etmek yerine onunla alay ediyorsun. Müslümanların tartışma anlayışının küfretmek olduğunu söylüyorsunuz ama bu girdide bir tane bile rasyonel argüman göremiyorum zira yok, eleştirdiğiniz düşünce biçimini kafanızın içinde yaşatıyor olacaksınız ki yanlış diye eleştirdiğiniz ne varsa siz de sergiliyorsunuz. ilk neden akıl fikir versin veya bir silkelenin ve akıl fikri kendiniz edinin.
    ···
    1. 1.
      -1
      Müslümanlarla 100 kez tartıştım, çok denedim ama anlamadılar, %99'nun iQ seviyesi düşüktür.

      Biz de artık taşak geçmeye karar verdik.

      Bir Müslümanla tartışırken, yazdıklarımı okumuyor bile çoğu zaman, o bana ne yazsa okuyorum, bana 1 tane video atsa hemen izliyorum, ama ben ona video attığım zaman zaman ayırıp izlemiyor bile.

      Cahiller, eğitimsizler, araştırmamışlar, annelerinden ve babalarından duyduklarına inanıyorlar.

      Kendilerini bir yaratıcının sınav amacıyla bu dünyaya koyduğunu ve öteki tarafta cennet ve cehennem olduğunu düşünüyorlar.

      Böyle saçma sapan ötesi bir inanç, ister istemez mizah konusu olur, kimse kusura bakmasın.
      ···
      1. 1.
        0
        Ben inanmıyorum ama tartışmada üslubu bozacaksan veya karşı taraf tartışmanın hakkını vermiyorsa tartışmayı münasip bir dille bitirip sakince yaptığın işlere devam etmek en güzeli ben de Müslüman Hristiyan Arap Sosyalist gibi bir çok farklı mezhep köken ve ideolojiden insan ile tartıştım çoğu gayet akıllıydı kabul ediyorum her grupta inancını/öğretisini bilinçli yaşamayan bir çok insan var eğer yapacaksınız tartışmaya girmeniz ya da sakince bitirmeniz gerekir bu tarz yaptığınız bir şey diğer kesim için haksızlık dini değerlere hakaret ve saygısızlık olur bir kesimin size saygı gösterip göstermemesi onların sizin saygınız da sizin seviyenizi belirler o yüzden lütfen biraz saygılı olun
        ···
   tümünü göster