/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +5 -4
    Panpalar bundan 1 hafta önce Mersin'deki Hasan Şeker kerhanesine gittim. Yaşım tutmadığı için kapıdaki güvenliğe 20tl verdim. içeri girip biraz bakındıktan sonra karılardandan birini seçtim. Karının yanına gittim. (B: ben , K: karı)
    K: 50tl yi ver şu odaya git bekle beni.
    B: Tamam.
    Verdim parayı odaya gittim. Bekliyorum. Yarım saat oldu karının geldiği yok. Karı gelse parçalıcam öyle azdım. O zamab aklıma bir fikir geldi. 31 çekersem karıyı daha uzun giberim diye düşündüm. Odada bulunan lavaboya girdim ve başladım çavuşu tokatlamaya. Hunharca boşaldım. Lavabodan çıktım yatağa oturdum karı içeri girdi.
    K: Çıkar üstündekileri uzan yatağa.
    Yatağa uzandım, karı başladı vakumlamaya. Ama benim gibimde tık yok.
    K: 31 mi çektin lan?
    B: Yok çekmedim.
    K: Nasıl çekmedin dıbına koyim dölün gibinde duruyor. Biraz uğraşırım kalkmazsa giderim.

    Panpalar ordaki stres ve heyecanla benimkinde tepki yok. Karı uzandı açtı bacaklarını bende başkadım kerkinmeye, ileri geri gidiyorum ama girip girmediği belli değil dıbına koyim. Baktı benimkinde iş yok;
    K: Giyin üzerini dışarı çık.
    B: 15 dakika sonra bida denesek olurmu?
    K: Bakarız.
    Karı dışarı çıktı. Giydim üzerimi bende çıktım. Kapının az ilerisinde bir tane adam bekliyordu. 31 mi çektin lan salak dedi. Ben o utanç ve nefretle ordan çıktım. Mersin'in güzel sahilinde oturup amaçsızca etrafı seyrettim. Panpalar bu da 70tl ye 31 çektiğim bir anımdır.
    ···
   tümünü göster