/i/Yardım

  1. 1.
    0
    Hacı ben şuan son sınıfım ve sınavlarda genelde 390 civarı puan alıyorum ama coğrafyaya zamanım yetmiyor bana bi tavsiyen var mı ? ( Gündelik soru limitim yok genelde haftada 70 soru çözersem anca)
    ···
    1. 1.
      0
      Kanka haftada 70 soru çözersem anca diye bir şey yok. Sen günde 100 soru çözmeye başla. Her dersten yükselince coğrafyaya zaman ayırma şansın olur.
      ···
      1. 1.
        0
        Peki sence iyi bi puan mı tahminimce 50 civarı obp olacak
        ···
      2. 2.
        0
        Ya sınav aşırı basit. Çünkü asıl sınavda 380ler fena bir sıralama değil. Sınavınız basit ve az soruysa pek güvenme derim.
        ···
      3. 3.
        0
        Sınavlar aynı ygs ayarında 160 soru 160 dk ya da Lys ayarında blabla.. ama şimdi bunlar da kalktı
        Neyse eyvallah sağolasın
        ···
      4. diğerleri 1
    2. 2.
      0
      Haftalık 70 soru cozuyosun ve tavsiye istiyosun haftalık 70 soruyla 390 aliyosan var sende bı zekilik daha çok soru çöz 420 yi gecersin
      ···
      1. 1.
        0
        Bende o konuda biraz sıkıntı var ya soru çözmek demek benim içimden geliyorsa olan bir şey şöyle izah edeyim canım sıkılıyor oturuyorum 1 test çözüyorum neredeyse her dersten sonra yeter diyorum aklıma programım geliyor ekstra çözmem gereken sorular geliyor aklıma sonra oturuyorum ama kendim isteyerek fulluyorsam ya da 1 yanlış çıkıyorsa program için + soru çözümünde ya konsantre olamıyorum ya da 2-3 yanlış (+) çıkıyor bunu da aşmanın bi yolunu biliyor musun üstad
        ···
   tümünü göster