/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +7
    az önce maymunlu bir başlık gördüm de aklıma geldi.

    5 kişilik bir öğrenci evimiz vardı. henüz internet bağlanmamış mecbur hep bir arada oturuyoruz. sohbetin ve fantezinin ( fikir olarak ) sınırı yok.

    eşyalarımızı almışız, ciddi ciddi temiz tertipli bir ev düzmüşüz. paspasımızdan tut, tavana bağlanan kalpli süslere kadar her takumuz var. bakkal sipariş getirince abi burası nasıl öğrenci evi diyor.

    her neyse internetsizlik demiştim. sohbet sohbeti açıyor. bir tanesi evcil hayvan alalım dedi. balıktan başladık. huzur verir vs diye giderken, konuşmayı öğretiriz diye muhabbet kuşuna geçtik. ondan papağana evrildi fikrimiz.

    köpek alalım dedi bir diğeri. kısırlaştırırız. akşam parka zütürürüz gezdiririz sırayla. hem eve bir neşe olur.

    bilgisayar mühendisi olan sakalını kaşıdı. abi dedi şempanze alalım. güldük ilkin. yok abi dedi, aslında gülünecek bir şey değil. bunlar eğitilebiliyor. bulaşıkları yıkatırırız, yerleri paspaslatırırız, çalıştırırız dedi.

    bir süre düşünüldü. satılan yerler bakıldı, kaçak bir iki ilan dışında bulunamadı. bundan 7 sene önce 32 bin liraya satılıyordu *

    ciddi ciddi alsak mı ? diye düşünürken;

    ben onun yaptığı yemeği yemem ! dedi bir tanemiz. herkes normal karşıladı, mesele kapandı. hani belki yemek problem olmasa, alacaktık *
    ···
   tümünü göster