/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +278 -108
    Evet beyler sabah uyandım uyanır uyanmaz kalkıp yüzümü yıkadıktan sonra akşama çarşıya çıkma kararı aldım kahvaltı falan yapıp akşama kadar takıldım (fazla detaya gerek yok) neyse akşam oldu dolmuşu bekliyorum o sırada da incide eskiden açılan ayar başlıklarını okuyorum tabi her gün okurum ki acil durumlarda üstün inci sezgilerimi kullanıp ayar verebileyim. Hazırlıklı olmak güzeldir hep, kafamı çevirdim ve dolmuşu gördüm telefonu kapatıp cebime koydum ve bir yandan da ayarları aklımdan geçirmeye başlıyorum tabi neyse dolmuşa binmem gerektiğini belirtmek için kolumu 90 derecilik açıyla açtım dolmuş durdu ve bindim bu sırada beyler hava soğuk biraz benim de kafam dazlak olduğu için bere taktım kafama dolmuşa bindim dolmuşcunun yanındaki koltuk boştu bende oturdum oraya kaptan 1 çarşı dedim ve parayı uzattım neyse biraz ilerledikten sonra dolmuşun içi sıcak olduğu için bereyi çıkardım bi baktım kaptan hayvan gibi hönkürerek kahkaha attı o sıra da gözümün önünden tüm ayarlar hızlı hızlı geçmeye başladı tek tek tüm ayarlardan 1 er kelime gelip cümle oluşturdular ve şu büyüleyici cümle ağzımdan döküldü. Görüyorum ki ekmeği elden yannanı da kelden yemişsin. Bu lafın ardından yaşlı amcalar basurlu zütleriyle anal yapmaya başladılar yaşlı teyzeler twerke başladı dolmuşcu vites topunu zütüne sokmaya başladı bi amca dolmuş tutacaklarında striptiz dans yapmaya başladı. Adet yerini bulsun bu da böyle bir anımdır.

    Not: Kaybolan Ayar Başlıkları Adına Böyle Bir Başlık Açma Kararı Aldım.

    Edit: cugulayanlar dolmuşcunun arkadaşları.

    Edit2: Yazdığım upları silicem ki hepinizin yazdıkları güzel bi şekilde görünsün panpalar.

    Edit3: Ayar nerde diye daşşak geçen panpalarım farkındayım çok güzel bir ayar olmadı fakat burdaki amacım o eski ayar başlıklarını hatırlatmak ve başka yazarların da yazması sözlüğümüzde unutulmuş bu efsanevi ayar başlıkları geri kazanılmalıdır.

    Edit4: An itibariyle trendde 10. sıradayız herkese teşekkürlerimi sunarım umarım daha nice ayar başlıkları açılarak sözlükteki bu eski efsaneyi yeniden canlandırırız. (bkz: ayar başlıkları nereye gitti lan)
    ···
   tümünü göster