/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 151.
    +33
    beyler bundan sonrası klagib şeyler.. bu güzergahta her yat'a geldiğinde evimde ağırlıyorum reisi. aldıklarının parasını veriyorum zorlada olsa. bir gün yanına gideceğim erzuruma. bana erzurumu anlattı çok meraklandım... çok samimi olduk.. yıllık iznimi kullanacağım zaman onunla beraber seyahat etmeyi düşünüyorum. değişik bir deneyim olacaktır benim için. şu 3 ay içerisinde 6-7 kez evimde ağırladım kendisini. bu süreçte memleketinede gitti ailesi ilede hasret giderdi..

    adamın tayfası çok geniş dolayısıyla.. gardaş dedi bu d-100'de nereye gitmek istersen haberim olsun..bu güzergahta ki istediğin şehire kadar zütürür bizim arkadaşlar birde otobüse para verme dedi.. bir alo demen yeter dedi. ömrümüzün sonuna kadar d-100 karadeniz yolu için sınırsız bilet sahibi olduk sağolsun...

    ayrıca şunuda belirtmek isterim, kendisi gelemese bile bana diğer arkadaşlarından alkol, sigara yollar her istediğimde. (bazen süreç uzayabiliyor gümrükte ki sıkıntılardan)

    diyeceğim odur ki beyler öncelikle beni dinleyen herkese teşekkür ederim adamsınız.
    ben böyle bi cesaret gösterdim adam gibi adam birini kazandım şu yaşımda..böyle şeyler yaşadıkca karı kız peşinde koştuğum zamanlara üzülüyorum. belkide o zamanları daha iyi değerlendirebilir hayatımıza daha iyi adamlar sokabilirdik..
    ama her zaman böyle iyi adamlarla karşılaşmayabiliriz.
    bu adamlara zorluk çıkarmayın, bu adamların işi zor iş.. aileden uzak, çoluk çocuktan uzak.. saatlerce bitmeyen yollar, bu adamlar şerit sayıyor arkadaşlar.. yollarda ipnelik etmeyin..

    seyahat ediyorsanız eğer arkadaşlarınızla veya tek başınıza.. gözünüze kestirdiğiniz bi tırcının yanına durun arabanızla, beraber yiyin için.. kimseden zarar gelmez. kimsede size kimsin lan siz demez emin olun... biz türk milleti olarak birbirimize düşmanda olsak ekmeğimizi efendi gibi paylaşmayı iyi beceriyoruz...

    tahminim 2 gün sonra umut abi TR'ye giriş yapacak... tüm şoförlerimizin yolu açık olsun...
    kulakların çınlasın umut abi seninle daha düğünümde beraber oynacağız inşallah bu sefer pijama atlet değil yalnız :')

    https://www.youtube.com/watch?v=Bi3FKi8JPVk
    ···
    1. 1.
      0
      Ellerine sağlık kardeşim
      ···
    2. 2.
      0
      eline koluna sağlık çok güzel yazmışsın umut abinle hala görüşüyosunuz anladığım kadarıyla. entryleri oturup say hepsinden selam yolla la. : )
      ···
    3. 3.
      0
      kimsede size kimsin lan siz demez emin olun
      la yannan kimsin lan siz demez tabi. kimsiniz lan siz der.
      şaka bir yana da adamsın lan. tek seferde okudum...
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster