/i/Kız Meselesi

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1 -1
    Beyler çok kötü olaylar yaşadım çok şey gördüm ve bir eksiğimizi fark ettim. Biz erkekler olarak kızlara yürümeyi bilmiyoruz. Bir araştırma sürecine girdim deney ve gözlem yollarıyla bunları araştırdım ve sonuçlarını not ettim. Bu internetteki yok şu kitabı alın yok bunu alın diyeceğim tarzdan bir yazı değil. Sizi lejyonerler gibi yetiştirip gördüğünüz hedef belirlediğiniz bir avı nasıl ürkütmeden avlayacağınızı öğreticem. ihtiyacınız var mıdır yok mudur bilmem ben kendi yaşadıklarımı kendi bildiklerimi anlatıyım eklemek isteyen kardeşlerim varsa eklesinler. Bunların hepsi tecrübeye dayalı şeylerdir ve yanılsama oranı çok düşüktür.
    Öncelikle neden böyle bir yazı yazdığımdan bahsediyim size. Bu kız milletinin çoğundan bi tak olmak gözüyle bakmaya başladım. Madem öyleler benim incici kardeşlerim ekmek yesin diyorum.
    Hepimiz bu kızların zütü neden bu kadar kalkık diyorduk değil mi beyler? Bunun nedeni gene tek biz erkekleriz. Yanlış yürüme yavşama yöntemlerimizden dolayı bu hale getirdik kızları. Düzeltebilir miyiz bu durumu eğer ki dediklerimi dinlerseniz bunların egosu yavaş yavaş aşağı düşer belki inerde.
    Bu kadar boş muhabbet yeter. Hazırsanız anlatmaya başlıyorum.
    Kızların çoğu dış görünüş önemli değildir dese de bir erkekde ilk baktıkları şey dış görünüştür. Şimdi aga ben çirkinim bana kimse bakmaz demeyin at gibi hatunların yanında çirkin erkeklerde görmüşsünüz vay böyle hayatı gibiyim kıza bak çocuğa bak demişsinizdir bunun 2 nedeni olabilir. 1 erkek zengindir kız yollu 2 çocuğun ağzı iyi laf yapıyordur ya da işi biliyordur. Ben dış görünüş derken ne kadar yakışıklığı olduğunuzdan bahsetmedim. Herkesin bir karakteri vardır yaşayış tarzı buna uygun giyinin beyler ha gidip de adidas eşofman takımını çekip dolanın demiyorum o da yer ama çok zor ihtimal. Kendinize ait bir giyim tarzınız olsun ve bunun sizin olduğunuz belli olsun.
    Beyler bu konuda en önemli şey özgüven eğer ki özgüveniniz varsa tamamsınızdır. Kendinize güvenin dik yürüyün boynunuz öne eğik bir şekilde değil. Sokakta yürürken dik kollarınız 2 yana sarkık şekilde ve yavaş yürüyün çok hafif sendelesin kollarınız böyle apaçi gibi salına salına da değil. Bunu yapmaya başlayın zaten anlıycaksınız insanların size bakmaya başladığını. Kendinizi dünyanın en mütiş insanıymış gibi düşünün herkes size hastaymış gibi ve yavaş yavaş yürüyün hayattan bi gayeniz yokmuş gibi.
    Atıyorum bir mekandasınız oturuyorsunuz muhabbet goy goy devam ediyor ve kızın teki size baktı sakın ola gözlerinizi ondan ayırmayın ta ki o ayırana kadar gözlerini sizden bi süre sonra kaçıracaktır ve içinizden saymaya başlayın 45 saniye içinde o kız tekrar sizin gözlerinizin içine bakmaya başladıysa anlayın ki sizden etkilenmiştir ya da bir şeyiniz dikkatini çekmiştir. Kızın dikkatini çektiğinize göre ilk adım tamamlandı.
    Benim anlatacağım taktikler aslında bir kızın aklına düşmeye ve bu aklına düşmekten sonra kendini size aşıkmış gibi hissetmesine yarar yani anlıycağınız tamamen bir pskolojik savaştır bu.
    Bu kızın yanına gidip bir tebessümle merhaba diyebilirsiniz ama tavsiyem tuvalete vs bi yere kalkıp size bakıp bakmadığını öncelikle kontrol etmeniz. Bu konuda arkadaşlarınız da size yardımcı olabilir. Eğer ki kız sizi kestiyse sizindir gidin konuşun.
    Konuşma meselesine gelince kütür kütür yavşamayın abi kızlara biraz sakin cool takılın. Kızların hayallerindeki erkeği oynayın ve saklı kutu olun. Yalan söyleyin. Her şeyide bi anda dökülmeyin kapalı kutu olun kızdaki merak duygusunu uyandırın. Atıyorum kız ben yüzmeyi çok severim dedi. Sizde aa cidden mi ben şu zamanda yüzücüydüm şunları yaşadım vs olaylara girin ama bi inandırıcılığı olsun yüzme bilmeden demeyin bunu. Söylediğiniz yalana sizin bile inanmanız lazım ilk önce çünkü bunlar av köpeği gibi direk kokusunu alıyor.
    Kızla neler konuşcağınızı ben söylemem ama ne demiyceğinizi söyleyebilirim. Kıza olan ilginizden çok az haberi olsun ama yok sana aşığım seni seviyorum senden çok hoşlandım gibi aptal kelimelere girerseniz o kızı kaybettiniz beyler geçmiş olsun. Kızla konuşurken de kızın sizden hoşlandığını sizin hoşlanmadığınızı düşünün kendinizi buna inandırın mümkün oldukça.
    Beyler mesajlaşıyorsunuz ediyorsunuz eyw da şöyle saniyede 30 mesaj atmayın şu kızlara gerek yok mesaj atsın bekleyin 5-6 dakika ondan sonra cevap verin. Bunun belli nedenleri var birincisi kıza olan ilginizi direk belli etmemek. ikincisi o kız mesajı attı size ve cevap gelcek bunu da biliyor siz hemen mesaj atarsanız sizi düşünmeye vakti olmadan siz direk cevap vermiş olursunuz 5-6 dk beklerseniz bu kız o arada ister istemez sizi düşünmeye başlıyacaktır ve bi süre sonra aklına düşeceksiniz istemsiz olarak sizi düşünmeye başlıyacaktır. Konuşmayı sürekli yapmayın ilk 2 gün konuştuysanız 3. günü yazmayın o kıza mesaj atsada cevap vermeyin ilk başlarda bu olay bi kaç kez olduğunda kız zaten sabah günaydın mesajları atmaya başlıycaktır anlayın ki artık sizindir. Muhabbetin koyu olduğu bi yerde çekip gidin yüz yüzeyken veya mesajlaşırken de geçerli bu işim vardı gitmek zorunda kaldım ne diyorduk dersiniz. O kız akşama kadar niye gittiğinizi ondan hoşlanmadığınızı mı muhabbetin sarmadığını mı düşünürken zaten ister istemez size kendini kaptıracaktır.
    He beyler olmuyorsa olmuyordur o da var hemen yeni hedef belirleyip ona koşun aklıma geldikçe eklemeler yapacağım.
    Umarım işinize yarar şimdilik.
    ···
   tümünü göster