/i/Kız Meselesi

  1. 1.
    0
    Beyler Mesajlaşma konusuna giriyorum şu anda;
    Bakın şimdi kızın telefon numarasını aldınız ve konuşuyorsunuz. Muhabbete girdiniz kızla daha önceden de bahsettiğim gibi hemen cevaplar yazmayın ki kızın sizi düşünmeye vakti kalsın.
    Mehter marşı dediğim taktikle ilerliyorsunuz kıza 2 gün yazıp 1 gün yazmıyorsunuz kesinlikle ta ki sizi mesaj yağmuruna tutacağı güne kadar ki tutacaktır. Çünkü ister istemez aklında yer edeceksiniz ve sizi düşündükçe bi yerden sonra kendini tutamayıp mesaj atacaktır.
    Önemli adımlardan teki de arada ufak tripler atmaktır muhabbet güzel devam ederken bi anda küçük tripler atın kızlara beyler. Takınıda çıkartmayın öyle uzun sürmesin güzel bi muhabbetin ortasında bi anda öyle tavır takınınca noldu niye böyle oldu diye düşünmeye başlıycak özet olarak sizi düşünecek beyler dediğim gibi tamamen bir pskolojik savaşın ortasındasınız ve kendinizi onun aklına zorla sokuyorsunuz ve bundan haberi dahi olmuyor.
    Sizin onun avucundaki bir kelebek gibi olduğunu düşünmesini sağlayın ama elini fazla sıkarsa öleceğinizi açarsa da uçacağınızı kaçacağınızı 2 türlü de sizi kaybetceğini düşündürün diken üstünde kalsın ki sürekli sizi düşünsün. işiniz kolaylaşsın.
    Mümkünse ortdıbınızda bi kaç kız bulunması daha çok işinize yarıycaktır ve kıza ona ihtiyacanız olduğunu kesinlikle ama kesinlikle düşündürtmeyin.
    ···
   tümünü göster