/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +22 -1
    hem fakir hem öğrenci olmak. 3.sınıfa geldiğin halde yurtdan eve çıkamamak.. babanın aşırı fakir olmasından dolayı size 3 aydan 3 aya 250 liradan fazla gönderememesi sadece devletin verdiği 425 tl ile geçinmeye çalışmak.. (260 tlsi yurt ücretine gidiyor).. Bu durum fakir olmaktan daha kötü beyler çünkü para kazanmak için çalışamıyosunda çoğu yere parttime iş başvurusu yaptım almadılar amk herkes ful çalışan arıyor.. cafeler parttime olarak gece 2-3 e kadar çalışacak adam arıyor amk devlet yurdunun belli giriş çıkış saatleri var..

    yahu okumasam asgari ücretli bir işe girer şimdikinden daha rahat olurdum diye düşünüyorum bazen.. hayır okuduğum bölümde iktisat bi tak değil atanamazsam zaten asgari ücretin biraz üstü bir paraya çalışacam en az okuduğum kadar yıl... nasıl bir malım ben okumak benim neyime diyorum bazen.. cahil ve miskin bir adamın yetiştirdiği çocuk mal olmasında nolsun?

    erasmusa gitmek istiyorsun para yok
    dil kursuna gitmek istiyorsun para yok
    eve çıkmak istiyorsun para yok
    Yahu bu dönemin başında açık öğretimden web tasarıma online kayıt oldum mezun olduğumda bir becerim daha olsun diye kayıt için 305 lira yatırmam gerekiyor bugün son gün yatırmadım amk para yok..
    Okulu 1 yıl donduruyum bi yerde biraz çalışıp para biriktiririm diyorum amk kyksı bursunu kredini keserim diyor kalıcı olarak.. geri dönsende alamıyacaksın..

    (içimi dökmek istedim biraz canım sıkkın)
    ···
   tümünü göster