/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    +5 -1
    birgün kırmızı başlıklı Kezban dedelerine yemek zütürecekmiş.. evden çıkmadan adama ingilizce am günü yağ dileklerini iletir ve yola koyulur.. o zamanlar 12.5 falan tabi.. yolda kendi kendine mırıldanarak ilerlerken ekşici bin bunu görür ve dedelere gittiğini anlar..

    ekşici bin, kısa yoldan dedelere gider.. o sırada üç dede de duşta olduğundan dolayı onu farketmezler.. ekşici bin kendinden emin şekilde aynaya bakarak "am var dediler geldik" diye söylenir, hemen ortadaki dede kılığına girer ve amlı Kezbanı beklemeye başlar.. kırmızı amlı şeytan kapıya geldiğinde kapıda bağıran karı beklemektedir.. amlıyı görünce ona en kırmızı amlı elmayı verir ve kırmızı başlıklı amlıya yaklaşarak şöyle fısıldar

    "açma, dedeler"

    amı kırmızı şeytan, bağıran karının zütlerine bi gib anlamayan zütlerle bakar ve elindeki şeytanı bağıran karının dıbına sokar.. zamanı gelmiştir artık kapıyı çalar ve içerden yine cadının dediği şeyi duyar " açmayın dedeler"

    kırmızı şeytanlı am sinirlerine hakim olamaz ve şu kelimeler amından dökülür.. "gibecem dıbınızı dedenizi, e tabi ebe gibmek şart olur amk çocukları" diyerek kapıya tekmeler savururken dıbını incitmesi üzerine bağırmaya başlar.. dedeler duşta olanları duyar ve pozisyon bozmadan içeriye gelerek "hemen bana burada neler olduğunu özet geç bin" diye hiddetlenirler..

    ortadaki dede kılığına giren ekşici bin korkudan neye uğradığını şaşırıp fularını ve gözlüğünü takmaya yeltendiği anda amı kırmızı şeytan birden üç başlı 6 yannanlı kocaman bir canavara dönüşüp ekşici bine, bağıran karıya ve dedelere gibertme yaparak, dışarıdan onları izleyen yağlı saçlı bir genci süzmektedir..

    ccc yağlısaçlıgenç ccc

    vee zütten ibretlik üç elma düşer... onların da kime düştüğüne siz karar verin dıbına koyim
    ···
   tümünü göster