1. 326.
    +3 -20
    kesinlike varolmayan ırk, avrupalıların uydurmasıdır. Türk tarih boyunca Müslüman anldıbına gelir, bizim hem kendi metinlerimizde hem Avrupalıların metinlerinde TÜRK=MÜSLÜMAN dır. Ortaçağda din ve milliyet aynı anlama gelirdi, bugünkü gibi bir ırk kavramı yoktu, yani TÜRK diye bir ırk yoktur arkadaşlar. Bu tip uydurmalar Avrupalıların ideolojik amaçlarla uydurduğu palavralar, amaç TÜRKLERi yani MÜSLÜMANLARI kendi sınırlarından öteye bir yere postalamak, orası da Ortaasya olarak düşünüldü, bize ordan geldiğimiz söylendi. Palavra yani, zaten bu TÜRKÇÜLÜK akımları da hep kötü niyetli müşteşriklerin elinden çıkmıştır..

    BUGÜN ORTAASYAYA GiDiN BiR KIRGIZA KAZAK A SORUN BAKALIM TÜRKÜM DiYOR MU :D :D TÜRK DEĞiLiZ DiYORLAR, TÜRKLÜĞÜN MERKEZi ANADOLU YANi iSLAM. TÜRK MiLLETi BURDA OLUŞMUŞ BiR MiLLETTiR. TÜRK BiR IRK DEĞiLDiR.
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      E amina kodum salagi Bir amerikan da amerikan degil ıngiliz ama o ben ingilizim mi diyor huur çocuğu
      ···
    2. 2.
      -1
      ilk başta ismet özel mi lan o dedim, sonra liseli olduğunu anladım. Aytmatov tüm dünyaya Kırgız halkı adına Türklüklerini ilan etti, kafanı yorma sen. Git biraz SSCB neler yapmış, araştır.
      ···
   tümünü göster