/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    -1
    Bunu yazacak bir oruspu evladı bekliyordum sonra seni buldum. Bak dıbınakoyduğumun eli gibinden ayrılmayan oruspu evladı. Bak zürriyetini gibtiğim. O adam haftada 2-3 ülke ile diplomatik temaslarda bulunuyor. Geçen 3 gün önce iran'daydı, sonra Türkiye'ye geri döndü Afyon'a gitti parti toplnatısı yaptı Ankara'ya döndü. Ukrayna'ya gitti. Sen sıcacık yatağında yatarken o adam uykusuz kaldı. Seni zütürsek çalıştırsak o tempoda ananın amında yattığın gibi yatarsın. Bunu yazarken o adamın yaşına baktın mı ? Ulan sevmeyebilirsin eyvallah, ben de çoğu yönünü sevmiyorum ama kendi ülkenin Cumhurbaşkanı ile dalga geçmek sana nasıl bir zevk veriyor. Bu kadar mı kincisiniz lan madem sevmiyorsunuz oy vermeyin de almasın yüzde 50'yi gerçi oy verdiğin bile muallak ama... Yazık demekten başka bir şey gelmiyor elimden.
    ···
    1. 1.
      0
      Allah allah adam neler yapmış işe bak yaw. Sanki inşaatta yoruluyo amk öyle bi anlatıyo ki.O saydıkların zaten o adamin GOREVI kendi rızasiyla cblığa aday oldu seçildi kafasina silah mi dayadik? madem 60 yaşnda yoruluyor bıraksin mk kac yil caldigi yetmedi mi. Comarsiniz olum comar comar. Butun dunya turkiyenin baskanini basin toplantisinda uyurken gordu rte cok mu umrumda olan ulkenin itibarina oluyor.
      ···
    2. 2.
      0
      çomar mı kime çomar dediğine dikkat et koçum. Ben Atatürk'ü sevmeyen çomarlarla ve sizin gibi Atatürkçü geçinen,her fırsatta hükumete tak atmaya çalışan liselilerle mücadele eden bir Türk genciyim. Bana çomar demeden önce diğer entrylerimi tek tek oku bakayım erinmeden. Sonra çomar olup olmadığıma karar ver. Gerçi haddin değil ama
      ···
   tümünü göster