/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    0
    Diğer yüzde elli ne tak yiyor o zaman onu düşündün mü ? Hangi chpli hangi mhpli çıktı da konu diğer eşşek gibenleri saymıyorum zaten. Bu yüzde ellinin değil hepimizin hatasıdır kardeşim. Hakkında açıklama yaptı. En azından misli ile karşılık verildi. Sosyal medyada karıya kıza bakıp burada prim için şehit savunmayın. Çok ikiyüzlü oluyorsunuz. Şehidimizin Ruhu Şad olsun. Ailesine Rabbim Sabır versin. Vatan Sağolsun.
    ···
    1. 1.
      0
      Misli ile neyin karşılığı verildi ne yaptık IŞiD e karşı adamlar bomba patlattı birkaç yerde ne geldi elimizden biz sadece seyirci kaldık ve yalandan tutuklamalar felan yazık ya cidden
      ···
    2. 2.
      0
      Fırat Kalkanı'na bak bakayım ne yapmışız. Adamlar bellerini doğrultamadılar çöle çekildiler. Anlaşılan bölge hakkında ve Suriye geneli hakkında bilgiye sahip değilsin. Ellerinde bir Rakka kaldı o da bitme aşamasında. Bir de Deyr-Zor onu da Rejim ile Rusya alacak. Sınırımızdan Işid'i temizledik yetmez mi. Senin bu dediğin El-Bab'da Akil tepesinde şehit olan askerlere saygısızlıktır. Girsek bir türlü girmesek bir türlü. Az objektif olun sıyrılın şu kalıplaşmış düşüncelerinizden. Eleştirin ama yapılan iyi işi de eleştirmeyin.
      ···
   tümünü göster