/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +4
    Neyse ertesi gün okula gidiyorum ama arabayla havaya bak amk. Açtım apaçi dansını camları da full indirdim ağır ağır sabahın 8 inde kopa kopa gidiyorum okula. Herkesin gözü bende moruk. Yaa yarraaam noldu diye diye sürüyorum arabayı. Bakkalın orda durdum ama müzik hala açık gittim bi lark aldım sigarasız araba kullanılmaz başgan yapıcaksak tam şekil yaparız biz.

    Bi baktım bu sarı bin benim hatunla bahçede takılıyor amk değdiriyor felan dellendim ben tabi. Okulun bini ya güya nası rahat şerefsiz. Yok senin göbek deliğini yalarım felan diyor kıza kafam trilyon. Beni gördüler bu bin kıza hava atmak için ooo araban da yakiyür keke dedi. Ben durur muyum yapıştırdım cevabı, hap map satıp bmw lere binemiyoruz biz koçum biz de varsa yoksa cigara ! dedim amk bu nası sinirlendi ayak yapmaya çalıştı da benim hatun araya girdi bizi ayırdı amk. Ama kız bana nasıl bakıyor moruk görmen lazım. Sonra derse merse giresim kaçtı amk dedim giberim lan okulunuzu . Baktı kız da derse girmiyor çocuğa sinirlenmiş okuldan dışarı doğru yürümeye başladı amk araba bi anda Berdan Mardiniden Senden çocuğum olsun istiyorum çalmaya başladı. Dedim noluyor amk! Ama hemen gaza geldim kızın arkadan yürürken zütünü izlerken fırsat bu fırsat amk atladım arabaya kıza doğru gittim dedim gel sen bırakayım. Hemen geldi ya lan kevaşe. Kız başladı bana kaşarlıklarını anlatmaya yok huylarım şöyle böyle kaslı erkeklere bayılıyorum felan.

    Lan burası bağcılar amk! Bağcılarda kası napıcan herkes zaten kertenkele. Kuyruğumuzun olmadığına şükret dedim. Ama ben böyle özgüvenli konuştukça bunun resmen amı sulanıyor moruk hissediyorum. Araba muhabbet egöre bi anda başladı bombastik felan çalmaya amk ay fil gud felan çalıyor. Dedim ne oluyor amk ama bozuntuya vermiyorum. Tak diye belediyenin yapay uçurumlu parkının orda durdu amk. Kız dedi ben anlarım arabadan açtı kaputu domaldı motora ne bakıyor. Böyle bir züt yok aga böyle bir domalma yok!!! Benim reis selamı çaktı işgal için emir bekliyor resmen 5000 ülkücüyü zor tutuyorum amk. Sonra çalıştırdık arabayı bunu evine bıraktım.
    ···
   tümünü göster