/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    -2
    Ilk is deneyimimi alali fazla olmadi normal turizmcilere gore. Ilk gittigimde hayattan nispetini almis gibis sokus islerine niyetlenmemis bir genctim. Otelde 3 ay komilik 4. Ayda ise garsonluga basladim. Tabi turizmde yukselmek kalmis istediginiz kadar yuksele bilirsiniz. Daha sonra gerekli kurslar ve egitimi aldikdan sonra beach'da goreve basladim.

    Tabi biraz daha yukselmek istiyordum ama beach clubdaki ortami gordukden sonra yukselmeyi gibtir edip ayni konumda kalmaya baktim.

    Herkes bana cok iyi bir ses tonumun oldugunu istersem her kizi tavlayabilecegim konusundada eminlerdi hemde benden daha fazla. Otelde calisan hicbir kizla duygusal bag kurmadim. En fazla merhabalaşıyorduk aralarinda yuruyen guzel kadinlar vardi ama.

    Komilik ve garsonluk taktan geçmesine ragmen liseden beri sevgilim olan eda(temsili) beni sıkmakdan fazla bi tak beceremezdi yok o kız yok bu kız. Seni ayartıcaklar gibi laflar ile kafamı giberdi.

    Cinsel birlikteligimiz olmamisti ama yinede kari koca kafasinda her hareketimizden haberimiz vardi. Nerdesin kacta cikiyosun bu kız kim. Eda kafamı cephe önünde at keser gibi gibiyordu kafamı. Canıma tak etti ve birazda uluslar arası açılmak isteğimi kabarttı. Iste hersey oyle basladı...

    Devamı yolda...
    ···
   tümünü göster