/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +3
    Ertresi gün evdeyim tabi kafam bi milyon noluyor amk napıcam ben felan düşünüyorum. Sözlüğe girdim cin min araştırıyorum nası kurtulurum baktım bizim muallaklerden bi gib olacağı yok dedim ben bu arabayı satayım parasıyla da karıya gideyim 19 yılın patlamasını 19 posta gibişle tüm stresi üstümden atayım amk. Lan araba yok!

    2 dakika geçti bi baktım araba viyun viyun kapa yapa bakkalın ordan döndü bizim evin önüne geliyor amk da park yeri bulamadı bin ahahaha. 20 dakika dolaştı durdu park yeri ararken hararet yaptı alet kafayı yedi amk ahahahaha nası gülüyorum izleyip camdan.

    Pazar günü park yeri mi bulacağını sandın lan bin diye bağırdım bana selektör çaktı gözümün anasını gibti pekekent. Dedim dur geliyorum gibicem seni oç. indim aşağı fıpss diye kapıyı açtı. Ama nası korkuyorum felak nas okuyorum arabada değişen bişey yok amk.

    Dedim bu senin kaderin tecavüz kaçınılmazsa bu zütü şenlendir Serkan. Vites topuzunu zütüme sokacak mı diye beklerken bu bin havalı bi apaçi dansı açtı camları indirdi zütürüyor beni. Vay amk serçesine bak diyorum sürücüsüz gidiyor. Bi yandan da hoşuma gitmeye başladı. Resmen zevke geldim gibişten. Neyse yine hurdacının depoya doğru gidiyor tak önümüze bi renoult polis arabası çıktı aha dedim yine yedik yarraa kaç amk. Bizim araba durdu polis arabası da durdu. Polis arabası bi anda robot olmasın mı amk! Kafayı yicem ! Lan dedim ben içindeyken sakın robot olayım deme amk vites cubugu kesin zütüme ne girer bu saatten sonra muallak olmaya luzum yok. Dinledi beni başladık kaçmaya.

    Renoult polis arkadan bağırıyor gözlük nerde oç diye. Ananın amında oç diye cevap verdim bizim araba başladı egzozdan pöh pöh diye gülmeye ama nası kaçıyoruz. Bu arada kızda ordan geçiyordu bunu da egzantirik hareketle arabaya attık kaçmaya devame diyoruz. Bunun kafa felç amk anlamaya çalışıyor. Lan sen meslek lisesinde matematikten 1 soru yapamayan kızsın ne anlamaya çalışıyosun ayak uydur işte bağır çığır felak nas oku ne soru soruyosun. Sus amk kızı kaçıyoruz işte dedim tokadı bastım hemen şoku atlattı bu aga sustu elimi tutmaya başladı.

    Gaza geldim korktuğumu belli etmiyorum artık arabaya emir veriorum bizi indir sen gib şunun belasını ormanda diyorum bu arada arabalar savaşırken biz de kızla kuytu bi yere geçeriz dayarım felan ellerim memeleri diye hayal kuruyorum. Araba bizi kuytuda indirdi o arabanın belasını gibti robot olup, ben de kıza yasladım arkadan çavuş selam çakmaya kalmadan bizim serçe geri geldi amk. Oç 2 dk beklesene bin! Bu robotlarda da hiç akıl yok amk ya, herşey düz mantık.

    Bindik arabaya arka taraftayız kızla beraber kız korktu çünkü direksiyon kendi kendine dönüyor korna çalıyor araba God Father kornası koymuş bi de kendine bin ahahaha

    Kızla dip dibeyiz dedim hakan altun çal lan. Başladı hemen hakan altun ebru gündeş romantik karışık çalmaya. Kız benim bu cool tavırları görünce azıyor tabi amk hissediyorum dedim çok korktuysan kucağıma doğru otur gel. Tamam dedi amk kaşarı hemen buna bir yaslıyorum sürtüne sürtüne gidiyoruz tam aha dedim hunharca boşalıcam. Kız demez mi neden serçe olmuş ki bu diye.

    Şimdi sırasımıydı amk! Araba tak diye durdu indirdi bizi, bi şeyler yaptı tak diye modifiye şahin oldu. Ben şok amk. Araba tam istediğim şeye dönüştü lan bi anda. Havayı görücen ama kız bana hayran hayran bakıyor artık modifiye şahini var arabaya emir veriyor buna kesin vermeliyim bu zütü diyor içten içe hissediyorum am suları akıyor amk. Dedim dur gibicem seni.

    Bindik arabaya yeniden bu bizi bi yere zütürdü sessiz sakin vay amk arabası nereler biliyor dedim. Bi baktım arabanın tüpü bitmek üzere lan bin sen ne ara yedin dedim bu kadar tüpü. Yüzüme makine yağı fırlattı oç. fırlat amk fırlat bunlar hep para koymuycam yağ sana yarak gibi kal dedim savaşın ortasında. Robot oldu geldi elimi öptü. Haah dedim sahibini bil adam ol delikanlı ol. Kıza bi baktım zütünü parmaklamaya başlamış o derece hayran hayran izliyor beni.

    Sonra bi baktık gökten ateş topları düşüyor amk biri tam önümüze düştü hemen koştuk bu ne amk diye. Bi baktım kırmızı mavi felan bi robot Tır oldu amk. O an nası mutluyum nası mutluyum. Dedim zengin oldum amk Bulgaristan edirne çalıştırsam ben bunu ayda 200 bin paranın dıbına korum. Sonra yine robot oldu tüm hayallerden sıyrılıp gerçeğe döndüm.

    Başladı anlatmaya yok gezegenimiz böyleydi yok şöyleydi biz tot makinasıydık da evrimleştik felan. Megatron diye bi uçak vardı kötü oldu gibti belamızı gezegenin anasını gibti petrol yaka yaka ozonu deldi bin felan anlatıyorlar. Bunlar hep tüpe geçmiş, borla çalışanları da varmış ama megatron petrolde tutturmuş gibmiş gezegenin anasını.

    Tır bana sen dedi büyük büyük deden erzurumda bir şey buldu karların içinde dolaşırken. Orda yanlışlıkla megatronu uyandırdı. EE amk banane megatrondan? Dedi sanane değil işte amk tüm bağcılar parseller Avcılar Gop tehlikede hepinizi yok edip enerjilerinizi alacak bi daha müslüm dinleyip sigara içemeyeceksiniz yok bi daha apaçi dansı yapamayacaksınız dedi tınlamadım ama Bir daha Berdan Mardini dinleyemeyeceksiniz diyince çok pis gaza geldim dedim kim lan o bin giberim onun zütünü.

    Tır dedi ki büyük deden yanlışla uyandırdı megatronu o an megatron koordinatlarını dedenin gözlüğünün cdıbına işledi enerjisiyle felan. O gözlük kötü robotlara geçerse megatron uyanır giberler belamızı dedi.

    tüm bağcıların parsellerin avcıların felan kaderi senin elinde Serkan dedi Tır. Çok önemlisin ve o gözlüğü hemen bulup harekete geçmeliyiz dedi. Kızın bana bir bakışı var görmen lazım moruk, bastığı zemin ful amsuyu. Dedim işte bu be hayatta ilk kez şans gülüyor amk en ufak molada gibicem bunu kesin. çavuş tank namlusu amk zor tutuyorum artık kendimi.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster