/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +3
    Yavaş yavaş otoyolda gide gide 2 güne anca gittik burdura. Ajanlık karizma meslek tabi sürekli mola verdirip kulaklıklarla dırıdırı seslenmeler ona buna emir vermeler sağ eli kulaklığa doğru bastırıp ciddi dinlemeler felan dedim sizin şeklinizi gibiyim amk. Benim üstümde dizler yırtık kot var adamlar full takım elbise. Taşaklarınız pişmiyor mu abi dedim.

    2 gün sonra Burdurdayız. insan görmedim, ev yok amk. Böyle yer mi olur lan dedim. Tabi ajanlar alışmış yok burasının şusu güzel felan anlatıyorlar. Zaten yol yorgunuyum araba mitten tırstı 120 den yukarı basmadı pekekent. Abi modifiye doğanım anca bu kadar basıyorum ben diyor bi de yalaka zütveren. Dediler hemen üsse gidiyoruz.

    Dedim hoop mit bey. Ben yol yorgunuyum gidip duşumu felan almadan 2 saat uyumadan yola çıkmam. Tabi ya amk dedi, kim kurtarıcak ozaman buraları dedi, dedim burdan banane amk ben bağcıları kurtarıcam. Tamam amk tamam dediler bağcıları kurtarıcaz kardeşim dinlenemeyiz şu an bomtak bir durumdayız bilgileri çözmemiz lazım felan fıstık yardırıyor dedim sus amk bi sus. Ajanlıkta bi yere kadar. Ulan bi otel motel gitsek kızla 2 dk başbaşa kalıcaz zaten 3 gündür ebesinin amı gibi koşturmaca yaşıyorum kızla bi yalnız kalamadık bu da taşşak be amirim. Diyemedim tabi amk kız yanlış anlar.
    ···
   tümünü göster