/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +2
    izin vermedi binler tesise doğru devam ettik. Bi anda geldik dediler, dedim nereye geldik amk? Tesis dediler, lan burası şehirler arası otobüs dinlenme tesisi değil mi amk?

    Meğer olay başkaymış, otobüs dinlenme tesisi gibi yapmışlar ama içerden yemek kısmından sonra buzdolabı gibi bi alete giriyosun ordan hop arka tarafta görünmez bir yere iniyosun. Vay amk hiç aklıma gelmez dedim. Zaten gelmesin diye yaptık sokuk dedi. Amirim dedim lafını geri al giberim belanı kurtarmam bak . Tamam abi tamam sen de şakadan anlamıyosun felan derken pat diye yapıştırdım tokatı. Sen bittin oğlum şu iş bitsin gibicem belanı dedi. Robotum var akıllı ol işine bak mitsen mitliğini bil bin dedim devam ettik. Acayip havalardayım. Mikaile elimi nası tutuyor görmen lazım moruk sımsıkı sıkıyor işte erkeğim diyor da mikaile nasıl isim amk bu güzelliğe yakışmış mı lan hiç.

    içeri girdik hayvan gibi atölyeler, antenler sokuk gibik aletler felan her yerde. Sanki herkes doğuştan teknolojik doğmuş robot gibi çalışıyor amk. Herkesin kulağında bi kulaklık herkes takım elbise felan. Ben içerde dizi yırtık kotla geziyorum.

    Dediler senin dedenin dedesinin erzurumda bulduğu şey buydu işte felan bi yere girdik ben diyim 50 sen de 100 metre kocaman metal robot amk. Dondurmuşlar robotu moruk. Diyorlar bunun adı A101 ultra mega gibim sonik bilmem ne. Lan dedim bunun adı megatron amk uyanırsa yarraa yeriz. Tesisi tanıtmaya devam ediyorlar bir yere gittik 3+1 ev gibi kocaman bi küp var amk. Küpü de uzaydan buraya getirmişler . Küpü bulan köylü 155 i arayınca mit olaya el koymuş tesiste saklamaya başlamışlar. Küpe bağladıkları bakır kablolarla bi telefona felan enerji veriyorlar telefon robot oluyor amk oha lan dedim. Ama o bakır kablolarda gözüm kaldı bi gece buraya girip çalmam lazım en az 5 ton bakır kablo var amk.
    ···
   tümünü göster