/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +2
    Sonra yukarı bir baktım bizimkiler harap olmuş Tır megatronla birebir çarpışıyor . Tır beni gördü küpü kalbime sok felan. Lan dedim sen de mi karı robotsun amk seni erkek sanmıştım. Erkek robotum amk dedi. muallak robot musun lan ozaman dedim. Abi ayıp oluyor bak gezegen lideriyim felan dedi. Dedim sus amk şaka yapıyorum. Şakadan da anlamıyor bu robotlar amk ahahahaha. Dedim noldu, dedi ki bu bini öldüremezsem sizin gezegeni yok eder kübü bana sok abi dedi enerjisiyle bunu öldürürm dedi hem ben de ölürüm intihar gibi dedi.

    Lan amk malı intihar büyük günah dedim, aldım küpü koştum koştum o ara megatron bana şekil yapıyor yok o küp benim felan dedim al amk altından kaya kaya geçerek megatronun göğsüne kübü bir soktum yannan yemiş travesti gibi bağırmaya başladı hunharca boşalırken kalp krizi geçiren travesti gibi bağırıyor. Küp bunun ortayı eritti amk gebertti bunu. Diğer deseptikonlar da bunu görünce hemen dağılmaya kaçmaya başladılar uzaya doğru. Dedim gelsenize lan binler abinize mi güveniyordunuz amk çocukları . Tır dedi abi sen nası adamsın ya hem beni kurtardın hem bağcıları felan.

    Dedim yarram biz dostumuzu kardeşimizi arkada bırakmayız. Ağlamaya çalıştı gözünden motor yağı aktı malın. Dedi abi biz memlekete geri dönücez, benim şahin dile geldi amk dedi reis ben Serkanla kalıcam çocuğa göz kulak olucam felan. Lan dedim arabaların kralısın helal sana sarı pipi.

    Tır da dedi ki ozaman biz de kalalım amk. Dedim ben sizin hepinize lpg dolduramam moruk, çalışıp paranızı kazanmanız lazım. Dediler tamam abi sen bize iş ver yaparız. Aklımda deli gibi paralar dönüyor amk aahahahaha.
    ···
   tümünü göster