/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    0
    Hangisi kurtaracak peki beyler ülkeyi? Hani hep böyle arkadaşlar aileler buluştugunda aksam cayından sonra siyaset konusur kurtarır ya ülkeyi?

    Bi akpliler var gotkılıdır bunlar mesela beyler yobazlaşmışlar böyle iyice, solcu, alevi diyince nefretle bakarlar açık biri görünce kafir ilan ederler, erkek çocugunu asosyal yetiştirip, kız cocugunuda baskılarla kısıtlarlar. Ufukları hep dardır, at gözlüğüyle incelerler etrafı hep. Youtubeda izledikleri ... 'NIN BÜYÜK SIRRI tipi videolarla kültürlüymüş şekli yaparlar.
    Mekan: Keçiören-Ankara, Başakşehir-istanbul, izmir-Kemalpaşa

    Bi chpliler var, bunlarda yobaz kemalisttir beyler. Şimdi diyeceksiniz kemalistligin neresi kötü? Atatürk lan bu diyeceksiniz? Evet beyler ben atatürkçü degilim ama o lidere hep saygım ve sevgim sonsuzdur. Adam gelecegimizi inşa etmiştir çünkü. Neyse chplilere geleyim beyler bunlarda doğuştan sosyetedir. Onlar hariç herkes vatan hainidir. Bunlar atatürk ilkelerine bağlıdır(!). Ama size bişey söyleyimmi en yobazı bunlardır beyler. Hep kendilerini üst kademe sanarlar, bi avrupa hayranlıgı vardır. En ufak karışıklıkta yunanistana kacıcakmıs hissi verirler. Herşeye muhalefettirler. Başında başörtüsü olan bacıya örümcek derler, ülkücüsüne faşist, devrimcisine hain. Ama kendileri vatanı ayakta tutan elit kesimdir. izmirdir kaleleri..
    Mekan:Çankaya-Ankara, istanbul-Kadıköy_Beşiktaş, Komple izmir_belki eskişehir

    Bi ülkücüler var beylerkii, bunlara sorsan ülkücülük nedir? Türkçülük nedir? Milliyetçilik nedir? Çayından bir yudum alır, sigarasını ateşler ama o kadardır beyler. Cevap veremez asla. Bilmiyodur cunku, lakin belli bi yaşa geldiginde ne ülkücülüğü kalacaktır ne türkçülüğü. Ama şeyi bilirler ülkücülük: islamla türkçülüğün sentezi, türkçülük:türk milliyetçiliği. mhpnin oyları zaten %40 gençlik kesimdir beyler dikkat edelim. Bu yüzdenki bi mhpliye neden içki içiyosun haram degilmi görüşün sağ falan filan diye sorarsanız ben türkçüyüm birader der.
    Mekan:Beşevler-Ankara, istanbul-Küçükçekmece, izmir-Bulunamadı404.php

    Bide vatan hainleri var beyler, bunlar ülke için en ağırıdır. Yazarken bile klavyenin tuşlarına sert basıyorum. Küfür etmek istemiyorum. Bunlar beyler kaçakçıdır, ödlektir, haindir. Bunlara eleştiri yapacak değeri bile vermeyecem beyler. Siz zaten biliyosunuz hadi eyv
    Mekan:Tuzluçayır_Kızılay-Ankara, istanbul ve izmir için bilmiyorum beyler yazın ekleyeyim
    ···
   tümünü göster