1. 1.
    +12 -3
    Orrosspu çocuğudur. Ha aranızda vardır konyalı olup adamın dibi olan onlara lafım yok. Konyanın tarihine, geçmişine lafım yok araştırmadım bilmem etmem ama günümüz konyalılarının geneli açık ve net şerefsiz, adi, aciz çomarlardır analarını gibeyim hepsinin fotoğrafa gelecek olursak;

    Fotoğraftaki videoda galatasaray forması satın alan bir genci yakalamışlar koca koca adamlar çocuğu hırpalayıp dövüp sövüyolar. Çocuk "abi öğrenciyim bende kalsın yapma para verdim ona" demesine ramen öğrenciliğini giberim diyip dövmeye devam ediyolar. Formayı çocuğun elinden zorla alıp çocuğa huur çocuğu diyolar ve çakmak yok mu çakmak diyolar.

    Büyükyük ihtimalle o çocuk formayı geri alamadı ve orda onu daha çok dövdüler ve aşağıladılar.

    Şimdi soruyorum ey haysiyetsiz huur çocukları, TARAFTARLIK DEDiĞiNiZ ŞEY BU MU? BU MU ADAMLIĞINIZ? SIĞAR MI iNSANLIĞA? ÖĞRENCiYiM PARAM YOK DiYEN Bi GENCi SIRF TAKIMI iÇIN gibIŞTIRIP ONURUNU KIRINCA KONYA ŞAMPiYON MU OLDU? ANASINI AVRADINI gibTiKLERiM

    Sonra konya çomar deyince yok anadolu insanına laf mı ediyosun yok asl çomar sensin konyalılar huur çocuğudur dediğim gibi arsnızda vardır konyalı olup da iyi bir insan olan onlar alınmasın onlara lafım yok ama genel olarak konyalılar çomardır.

    O taşağa vurduğunuz muallak travesti yok huur bilmemne dediğiniz izmir ve bursa gibi şehirler bile konyadan daha delikanlıdır üçe beşe katlayıp giber.

    ŞUNU YAPAN HAYSiZYETSiZ ORPSPU ÇOCUKLARINA SÖZÜM; ANANIZI gibEYiM...
    ···
   tümünü göster