/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +83 -2
    Tavsiye alarak değil, sorununuzu üstün de düşünüp kendi çözümünüzü bularak çözün. Kimse sizi siz kadar iyi tanıyamaz. @2 tip yok demiş, kıyafetle parfümle düzgün bir saçla hiçbir sıkıntı kalmaz, @1 in işi daha kolay. Ağlayacağınıza düşünün amk çok önemli bir şey değiş şu an üstünde durduğumuz mesele de.
    ···
    1. 1.
      0
      Yüzüm kötü durumda sivilcelerim var sevdiğim kıza açılamıyorum. Sivilcelerim için 7 aydır ilaç kullanıyorum daha geçmedi. Daha 3-4 ay var 3-4 senedir sivilcelerle uğraşıyorum. Bu yüzden sevgilim olmuyor ben ne yapayım ? Dayanamıyorum artık kızı gördükçe konuşasım geliyor ama yüzüm düzgün değil diye konuşamıyorum. Bir tek yanaklarımda kaldı. Yanaklarım kıpkırmızı. Bıktım bütün gün moral bozukluğuyla dolaşmaktan.
      ···
      1. 1.
        +3
        Kodumun salağı sanki sivilcen var diye kaçıyolar senden
        ···
      2. 2.
        +1
        Emin ol, kimse senin kadar farkında değil o sivilcelerin
        ···
      3. 3.
        0
        Ucan pembe goril doğrudur panpa haklısın. Bu sefer çok kararlıyım gelecek ay açılıcam kıza. Belki dayanamayıp 1-2 hafta içinde de açılabilirim ama açılıcam.
        ···
      4. diğerleri 1
    2. 2.
      +1
      Panpa sivilceleri çok takma benim lise zamanı bi arkadaşım vardı (buradan o bin e selam olsun) neyse çocuğun yüzünü görmen lazımdı. Bide sivilceleri yara yapıyodu tak gibi oluyodu yüzü. Açıldı sevdiğine şuan hala beraberler yani anlayacağın çok takma zamanla geçiyor.
      ···
      1. 1.
        0
        Sağ ol panpa içimi rahatlatıyorsunuz. Açılıcam kıza. Cevabını sizle paylaşırım.
        ···
   tümünü göster