/i/Kız Meselesi

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1226.
    +26
    EVET arkadaşlar kaldığımız yerden devam ediyoruz, dediğim gibi size birkaç örnekle OLTA kullanmayı öğretmeye devam ediyorum;

    insanların bencil oldukları anları ve durumları çok iyi tahlil eden zeki insanlar karşı tarafa önce istediklerinden daha fazlasını gösterip sonra istediklerini çok kolay bir şekilde elde ederler.

    Örneğin daha fazlasını istemek; önce karşınızdaki insandan yapamayacağı, uçuk kaçık bir iyilik isteyip daha sonra asıl isteğiniz olan küçük iyiliği rica ettiğinizde muhtemelen muhatabınız bunu kabul edecektir. Çünkü birinci istekten sonra ikincisi çok daha makul gelecektir tıpkı yukardaki örneklerde verdiğim para isteme konusu gibi, ama UNUTMAYIN KÜRESELLEŞTiRiN her alanda her şey için kullanabilirsiniz, bu taktiği KULLANMANIZ insanların sizi bir daha reddetmekten suçluluk duymalarını sağlar ve CEPTE olmasını garantilersiniz...

    Ortak duruş tekniği: Zeki insanlar önerilerinin dikkate alınması ve karşı tarafı istedikleri şeye ikna etmek için sıklıkla bu tekniği kullanırlar. Teknik temel olarak şu prensibe dayanır:

    Eğer konuşmaya karşı tarafla uzlaşarak başlarsanız, muhatabınızın konuşma sonuna kadar sizinle uzlaşık kalıp önerilerinizi dikkate alma olasılığı oldukça fazladır siz uzaklaştıkça o yakınlaşacaktır. Ve bu yakınlaşmanın sonucunda istediğiniz her şeyi, HER ŞEY HER ŞEY. yapmaya hazır hale geleceklerdir, Ayrıca bu tekniği desteklemek için sıklıkla saygıdeğer kişileri referans göstererek onların ilgili konudaki görüşlerinden alıntı yaparlar. Yani YALAKA olmayın ağzının içine girmeyin mesafeli olun, ortaya KURBAN'ınızın ilgili olabileceği konu atın siz kaçın o kovalasın, doğal olarak kendinize çekeceksiniz KURBAN'ı.

    Küçük Emrah tekniği: Bu tekniği bir öncekinden farklı olarak karşı tarafla ilk anda diyaloğu tutturamadıklarında kullanacağız. Eğer karşınızdaki bin kurusu size karşı çok sinirli ve tepkiliyse, yanında durup gözlerinin içine bakmak karşı tarafın bilinçaltını etkileyecek ve onun için bir tehdit unsuru olmaktan çıkmanızı sağlayacaktır. Bu sayede eğer karşınızdaki kişi sizin onu KÖLE yaptığınızı farkederse bu taktikle bilincini manipüle edip BARIŞ'ı aşıladıktan sonra tekrar istediğimiz gibi önceki taktiklerimizle KÖLE yapabiliriz.

    Ben Si-Ki-Ci-YiM tekniği: Size iyilik yapan kişiler sizi daha çok severler. Yani birinin size yararı dokunduysa, aynı kişi size benzeri bir durumda yardım etme isteğinin diğer insanlara nazaran daha yüksek olduğunu söyler. Zeki insanlar bunu çok iyi kullanırlar. Eğer karşıdaki kişiyle yeni tanışmışlar ve karşı tarafın kendilerinden çok hoşlanmadığını anlarlarsa onlardan reddedemeyecekleri bir iyilik isterler. iyiliği yapan kişi bir yatırım yapmış olacağı için, iyilik yaptığı kişiyi sevmiş olması gerektiği fikrini benimsemeye ve iyilik yaptığı kişiyi daha çok düşünmeye başlar. Ve siz DÜŞÜNÜLEN, BALIKÇI olduğunuz için tekrar tekrar gibEBiLiRSiNiZ, tekrar tekrar KÖLENiZ yapabilirsiniz, YAPARSINIZ olum yapar yaparrrrrrr. Ben size güveniyorum bakın olum unutmayın bu taktikleri tekrar edin, ders programı yapın tekrar tekrar şiir gibi EZ-BER-LE-YiN, EZBERLEYiN, bu taktikler işe yaramıyor demeyin o kadar kişi başlık açtı halaa elimizi gibiyoruz demeyin, DEMEYiN.

    Sizin sorununuz taktikleri okuduktan sonra uygulamamanız boş okuyorsunuz, adeta beyninize florür enjekte edilmiş gibisiniz, bu taktikleri okuduktan sonra HAREKETE geç KULLAN, UYGULA, UNUTMA!.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      0
      Rezerve geldi sonunda amk.
      ···
    2. 2.
      0
      Rezerve
      ···
   tümünü göster