/i/Kız Meselesi

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1251.
    +16
    OLTA kullanmanın son aşaması, bu aşamadan sonra oltamızı atmaya başlayacağız arkadaşlar buraya kadar detaylı bi şekilde geniş bi konuyu makale yaptım, şimdi size 1-2 örnek daha verip OLTA ATMAYA geçeceğiz.

    gib, SOK, BIRAK TEKNiĞi;

    Karşı tarafı kontrolü altına alması gerektiğine inanmış ZEKi bir insan bazen çok ACIMASIZ olabilir işte bu bizim iŞiMiZ... Muhataplarımızı korkutup rahatlatarak karşımızdaki huur çocuğunun bir şok etkisi geçirmesini sağlayacağız. Şok etkisi geçiren kişiler iyice naifleşir ve her türlü teklife açık hale gelirler. Kısaca size itaat etmeye hazır hale gelecek, KÖLE'niz olacak, Önünüzde DOMALMAKTAN kendilerini alıkoyamayacaklar.

    Planlı YÖNLENDiRME, iş üstüne iş bindirme karşımızdaki zütünü doğrultamadan planımızı DEVREYE sokma:

    Bu, bizim gibi ZEKi insanların kullandığı en tehlikeli manipülasyon yöntemidir. Bize karşı kullanan huur çocukları da var elbette ama bu başlık bitiminde hepsinin anasını Si-KE-CE-ĞiZ o kadar. Bu tekniği iyi kullanırsak karşımızdaki mahlukata yaptıramayacağımızı neredeyse hiçbir şey yoktur. Şimdi beni iyi DiNLEYiN, ANLAYIN.

    Teknik oldukça detaylı olduğu için sadece özet geçeceğim. insanlar kendileri için özel olarak seçilmiş rollerin var olması fikrine bayılırlar ve bu rolleri üstlenmekten çok hoşlanırlar. Tembel, çalışkan, fedakar ya da bencil olduğu söylenen kişi, zamanla kendini en çok duyduğu sıfata adapte etmeye başlar. ZEKi insanlar BiZ, bunu, karşımızdakini istediğimiz sıfata büründürmek için kullanırız. Son aşamada muhakeme tekniğini adeta tamamen kaybetmiş olan muhatap, kolaylıkla kontrol edilebilir ve yönlendirilebilir hale gelir. Sanırım buraya kadar anlaşılmayan bişey yok hep ben KÜRESELLEŞTiRiYORUM, adapte ol, UYGULA , UYGULA, Geçiyoruz diğer konumuza ,

    OLTAYI YAPTIK,
    OLTA KULLANMAYI ÖĞRENDiK VE ATTIK.
    OLTAYLA BALIK TUTMAYA GEÇiYORUZ,

    ARDINI iSE BALIĞIN KADERi.
    KÖLELiK, HÜKMETME, LiDERLiK, ALIYOR.
    ···
    1. 1.
      +4 -1

      DEVAM REiS TAŞŞAKLARINA NUTELLA SÜRDE GIRTLAĞIMDA GEZDiR gibiNE KURBAN OLURUM SENiN

      ···
    2. 2.
      0
      Rez aldim guzele benziyor
      ···
   tümünü göster