1. 1.
    +30 -7
    sevgili suzan,

    öncelikle bunları yazcak duruma getirdin beni ... senin ismini bu sözlükte her gördügümde derin düşünceler dalıyorum. neden mi ?anlatıyım.bir kız ... nasıl olurda 15000 entry girer .nasıl olurda kendisi hakkında açılan bütün başlıklara yetişebilir ? yolfa yürürken bile sen aklıma geliyorsun arada sırada düşüncelere dalmaktan kendimi alamıyorum. bütün günümü ay cicişim ay vajişim diye geçiriyorsun. senin profesyonel yardıma ihtiyacın vaar şiddetle tıp dünyasına havale ediyorum seni

    sana karşı nazik konuşmaya çalışıyorum oldukça
    ama ara sıra sinirlenmeden durdugum oluyor yukardaki gibi

    ama şunu bilki 15 000 tane vajinan olsa yemin ediyorum bitane sine bile elimi sürmem seni gördükçe buralarda sevgilime olan aşkım daha da cok artıyor anlata biliyor muyum ?

    sen nasıl asosyal birisin ya nası bir evde kalmış birisin sen ya ? radyoda dinledim seni... sesin güzel di. sesini duyunca üzüntüm kat kat daha arttı. nasıl da kendini harcıyorsun buralarda gerizekalı. eminim senin züt bmc tamponu gibi olmuştur bütün gün yiyip yiyip burada yazmaktan. burda ki inasnlara abuk subuk laflar edip onlara saniyelik ereksiyonlar geçirtip öylece bırakmak sana nasıl bir zevk veriyor ? nasıl bir pgibopatsın sen kızım bana bunları lütfen bir acıkla ?

    düşünmedim degil... acaba inci den paramı alıyorsun sırf sözlükte kevaşe var diye laf çıkartmak için seni kullandıklarını vs vs... ama hayır imkansız... inci 250 gram için yapmaz bunları.ve gene düşünüyorum da dünyadaki baş düşmanıma bile senin gibi birini karı diye vermesin allah. eger evliysende allah tüm gücüyle yardımcısı olsun kocana anlatabiliyormuyum ?

    sen benim eşim olsan seni hemen öldürmem...

    senin bütün derini yüzerim ilk önce. sonra seni tuzlu su banyosun dan geçiririm daha sonra tırnak aralarına beton çivisi sokar, saclarını tek tek yolarım sonra da kafana sıkar yatar uyurum tüm bunları anlıyor musun ?

    gene tamam ok gibisinden konusabilirsin ,sana kalmış herşey

    çok rica ediyorum hayatını bir gözden geçir ... ve lütfen cevabını ciddi bi şekilde bana ilet

    buraya da olur pm de olur

    özet: gibtirin gidin lan huur cocugunun en önden koşturanları sanki size yazmışım gibi...

    edit:sol frame e bakın herşey acık
    ne kadar haklı oldugumu anlamışsınızdır umarım
    ···
   tümünü göster