/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 901.
    +17
    ve konuşmasına başladı... dünyada hayat durmuştu. gök gürüldüyor ve şimşek çakıyordu.

    ---merhaba insanlık, özgür, cüretkar, tamahkar ve güzel varlıklar. adım lucifer, bir çoğunuzun bildiği ismimle şeytan... tüm bildiklerinizi unutun, dünya sandığınızdan daha gizemli bir yer ve biz ilahi varlıklar aranızdayız. size bir seçme şansı sunmaya geldim. (kravatını gevşetti) bana katılın.
    olduğunuz şeyi olduğu gibi kabul eden, size dürtüler verip aptal kuralları çiğnediğinizde sizi işkence ile korkutmayan, sizi iyilik kötülükten fazlasını, özgürlüğü vaat eden bana katılın.
    tanrı güç kaybediyor, kurduğu imparatorluk çöküyor, cennet krallığı zayıflıyor, ışıklar karanlığın içinde kayboluyor, yağmurlar artık serinletmiyor ve güneş artık yakıyor... benim yanımda olmalısınız, kazanan tarafta olmalısınız, özgürlüğün ve hedonizmin ve ahlaksızlığın tarafında olmalısın. çocuklar neden mutludur biliyor musunu? çünkü çocuklarda ahlak yoktur, sonradan öğretilir. öğrenince mutsuz olurlar. çocuklarda vicdan da yoktur. çünkü empati yapamazlar. bir bıçakla bir arıyı ortadan ikiye ayırıp sadece gülerler... çocuklar gibi olalım, utançsız, ahlaksız ve vicdansız. dünya ve evren izin verin artık mutluluğun ve zevkin kalbi olsun, otoritenin ve aptal dini ritüellerin değil, buna izin verin dostlarım, hepinize dinlediğiniz için teşekkür ediyorum''

    deyip kalktıktan sonra tüm kanallar yayınlarını kapattılar.
    dünya bir şoka gömülmüştü.
    insanlar korku ve endişe içinde birbirlerine sadece bunun ne olduğunu soruyorlardı.
    artık savaş başlıyordu.
    ···
    1. 1.
      +4
      Kardeş bizi satanist yapmaya mı çalışıyon bu yazı ne böyle etkilendim amk
      ···
   tümünü göster