/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +189 -35
    Tek bir gece yüzünden hayatım nasıl kaydı be panpalarım

    22 yaşındaydım Üniversite 3 öğrencisiydim pek öyle çalışkan bir tipte değildim Lise 3 e kadar hiç çalışmayıp daha sonra çalışarak üniversite kazanmıştım zaten Öyle kız arkadaşım sevgilim olmamıştı. Lisede 2 sene boyunca aşıktım bir kıza ama cesaret edemedim utandım aşkımı içimde yaşadım.
    Üniversitede pek arkadaş çevrem yoktu üniversite hayatı dedikleri şeyi ben daha tatmaya fırsat bulamamıştım onun yerine arada arabayla gezerim daha sonra arabamı güvenli bulduğum bir yere çeker ve evime gider Bilgisayar başında vakit geçirir yada ev arkadaşımla gezerdik takılırdık.
    Üniversite 3 bitti yaz tatilinde baktım babam beni çalıştıracak rahatlık yine yok 2-3 hafta kafa dinlerim dedim ev arkadaşım benanın izmirde yazlıkları vardı oraya gittik.
    Ilk 2 hafta gayet güzel geçti daha sonra sabah uyandığımda hiç bilmediğim bir yerde hiç bilmediğim bir kızla uyandım üstelik çırılçıplak halde.
    Kız sırtı dönük bir şekilde uyuyordu o da çıplaktı arkadan gördüğüm kadarıyla sarı saçlı fiziği güzel bir kıza benziyordu ama bu kız kimdi tam yataktan çıkacağım çarşafı kaldırdım baktım kan lekesi. Daha sonra anlamalıydım hayatımın kayacağını hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağını.
    Içimden dedim zamsungcu kaç git kim tanıyacak zaten seni buralarda diye.
    Kalktım hemen apar topar pantolonu giyiyorum kız uyandı beni gördü çığlık attı
    ···
   tümünü göster