/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    +21 -25
    Evet, binlerce liselinin sosyal medya trendi haline gelmiş olan Türkçülük modasına kapılması AKP tarafından müthiş bir tehlike arz ediyor gerçekten. Gerizekalı artık yalnızca komünistler okumuyor yeeah, kazanacağız falan demiş birde. Yüzyıllardan beri Türkiye dahil dünyanın her yerinde burjuva devletlerine ciddi tehlike arz edip tir tir titreten komünist militanlar, gerillalar ve milisler varken 3-5 liselinin klavye savaşıyla mı kazanacaksınız? Neyi kazanıyorsunuz lan andaval iktidarı falan mı? O çok okuduğun tarih kitaplarına aç bak bakayım faşizmin kazandığı tüm iktidarları yıkanlar kimlerdi? Babalarınızdan izin alıp faşizmi tekno boyuttan sokağa taşıyabilirseniz buyrun meydanlara liseli dıgıdıkçılar. He ayrıca o okuyup yazma edebiyatını da küçük liseli zütüne sok, zira en az ülkücü abileriniz kadar cahil, gerici, faşistsiniz. Farklı görünmek için takındığın bu ezik tutum büyük ihtimal bir kaç seneye değişir ama korkma sakın.
    ···
    1. 1.
      +5 -3
      Dedi ve Starbucks kahvesini yudumladı
      ···
    2. 2.
      +6
      ideoloji önderlerine saygısı dahi olmayan, çok bilmiş tavırlara sahip dalkavuğun tekisin. Sana yeterince hakaret etmek isterdim fakat cümlelerime yazık. Ayrıca Türkçülüğü yalnızca "liseli modası" gibi göstermeye çalışman da tam bir embesil işi. Özetle, aciziyetin vücut bulmuş hâlisin.
      ···
    3. 3.
      0
      Aklını gibtiğimin sabit fikirlisi. Yazının konusu ne herif neyden bahsediyor sen ne diyorsun. önce gibtirgit faşist nedir kime denir bunu bi araştır sonrada bir ibadethaneye gibtirol gitte stalin yoldaş geberdi diye zırla. itin evladı seni.
      ···
    4. 4.
      0
      Liselilerde birgün büyüyecek
      ···
    5. 5.
      +4
      Milliyetçilik ve Türkçülük liselilerin klavyeyle yaptığı paylaşımlar değildir.. sorarım sana 1518 kişiyle 70.000 Çin ordusuna karşı sırf milleti bağımsız kalsın diye karısı ve çocuklarıyla birlikte savaşarak can veren Çiçi Han ı tarihçiler ilk Türk milliyetçilerinden biri derler buna ne dersin? Peki ya manda ve himaye kabul edilemez.. Türk yurdu Türk'ündür dış ülkelerin değil diyerek Türkiye Cumhuriyetini kuran Atatürk hiçbir taka yaramayan düşünceye mensup biri komünist miydi?Ya da benzer bir düşünceye sahip miydi?... Hayır
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster