/i/Tespit

  1. 1.
    0
    Popüler olan herşeyin kölesisiniz.

    Iphone telefonların, Polo gömleklerin, sıktırma dar taytların ve kendinizi köle yapmak için çabaladığınız birçok şeyin. Şu telefonu alayım başka birşey istemem diyorsunuz, çalışıyorsunuz, aç kalıyorsunuz ama o telefonu alıyorsunuz. Peki ne için ? para milyarderlerini dahada zengin etmek için. Çalışıyorsunuz ikinci bir ev alıyorsunuz peki ne için ? emlak zenginlerinin parasına para katmak için. Çalışıyorsunuz ve popüler olan ne varsa almak istiyorsunuz. Bu modern köleliktir. Söylemlerim sizi değiştirmeyecek biliyorum ama satın aldığınız şeyler zamanla sizin sahibiniz oluyor. Mutlak zafere giden bu yolda hipnoz edilmiş modern kölelersiniz. Uyanmanızın önünde ki tek engel kendinizsiniz. Sizi köle yapmalarına, koyun yapmalarına izin veriyorsunuz.

    insanlığın altın çağa geçmesinin önünde ki en büyük engel bu para milyarderleri ve içinde bulunduğunuz hipnoz halidir. Saçma sapan eşyalar ve ihtiyacınız olmayan şeyler için kendinizden taviz veriyorsunuz gerçekten çok acınası. Akışı yukarı çevirmemiz gerek. Dünya genelinde 2000 yılına kadar yüksek bir ivmeyle artan yükseliş, IQ seviyesi 2 haneli yöneticiler tarafından duruşa ve çöküşe geçti. Dünyayı tek başınıza değiştirebileceğinizi unutmayın. Öyle büyük bir atılım yapın ki astronomik ve fizik anlamında gelecek nesil sizlerden bahsetsin. Bir Tesla bir Einstein olabilirsiniz. Şu kölelikten kurtulun.

    Hidra, Omega ve yapay zekaya katkıda bulunun. Elinizi taşın altına koymanın vakti geldi. Bırakın siyaseti ekonomiyi. Bunlarla vakit kaybetmeyin. Dünyanın içinde bulunduğu duruma bakın. Savaşlar çocuk ölümleri açlık sefalet. Neden ? Tek varlığı para olan insanları para ve köle olarak gören idiotların yönettiği dünyadan ne bekleyebilirsiniz ki ? Yapay zeka kurtuluşumuz olacaktır. YAPAY ZEKAYA DESTEK VERiN !
    ···
   tümünü göster