/i/Tarih

''Tarih bir meslektir, bir hobi, gevezelik, anekdot ya da asparagas değildir.'' (Pierre Goubert)
  1. 1.
    +1
    1800'lü yıllarda 33. derece mason olan Albert Pike'ın Italyan politikacı Giuseppe Mazzini'ye yazdığı mektup:

    The First World War must be brought about in order to permit the Illuminati to overthrow the power of the Czars in Russia and of making that country a fortress of atheistic Communism. The divergences caused by the "agentur" (agents) of the Illuminati between the British and Germanic Empires will be used to foment this war. At the end of the war, Communism will be built and used in order to destroy the other governments and in order to weaken the religions."

    The FIRST WORLD WAR should be staged to bring Czarist Russia under the control of the Bavarian Illuminati. Russia should then be used as a “bogey man” to further the aims of the Bavarian Illuminati worldwide.

    1. Dünya Savaşı, Illuminati’ye Rus Çarlığı’nı yıkarak, bu ülkeyi Ateistik Komünizmin bir kalesi yapmak için gereklidir. Britanya ve Alman imparatorluğu içindeki örgütümüz bu savaşı tetiklemeli, savaşın sonunda Komünizm kurulmalı ve dinleri zayıflatmak amacıyla diğer hükümetleri yıkmakta kullanılmalıdır.

    The SECOND WORLD WAR should be started by manipulating the differences between the German nationalists and the Political Zionists. This was to result in an expansion of Russian influence and the establishment of a State of Israel In Palestine.

    2. Dünya Savaşı, Faşitler ve Siyonistler arasındaki farklıklaların kışkırtılmasıyla tetiklenmelidir. Bu savaşın sonunda Faşizm yıkılmalı ve Siyonizm Filistin’de bağımsız bir israil Devleti kuracak kadar güçlenmelidir. Enternasyonal Komünizm, savaştan Hristiyan dünyasıyla denge içinde bir güç olarak çıkmalıdır ki ona çıkaracağımız son karışıklıkta ihtiyacimiz olacak.

    The THIRD WORLD WAR was planned to result from the differences stirred up by Illuminati agents between the Zionists and the Arabs. The conflict was planned to span the world. It is also part of the Third World to set Nihilists and Atheists against one another to provoke a social reversal by hitherto unknown savagery and brutality. After the destruction of Christianity and Atheism one would show men the true “Luciferian Doctrine” and thereby kill two birds with one stone.

    3.Dünya Savaşı, Siyonistlerle Islam alemi arasında Illuminati ajanlığının (CIA,FBI) sebep olacağı farklılıkların körüklenmesiyle tetiklenmeli. Bu savaş, öyle bir savaş olmalı ki Islam ve Siyonizm birbirini yiyerek yok etmeli. Bu arada diğer uluslar, fiziki, ahlaki, ruhsal, ekonomik yıkımlara sürüklenerek bölünmeli. Öyle bir sosyal kaos yaratılmalı ki, herkes dinleri kanlı şiddetin temel sebebi olarak görmeli ve insanlar mutlak ateizme yönelmeli. Son olarak Lucifer’in saf ve mutlak doktrininin manifestosuyla Hristiyanlık ve Ateizm de silinmeli. Bu sayede bir taşla 2 kuş vurmuş olunacak.

    Mektup alıntıdır
    Kaynak: bunlarbabadanogulanesilherhalde.com

    Fazla söze gerek yok herhalde...
    ···
   tümünü göster