/i/Soruları Alayım

  1. 1.
    +1 -1
    Sorunuz varsa alayım. Ama soruları almadan önce bir kaç yanlış fikri düzelteyim burada kendi internet geçmişi dışında bir şeyin geçmişini bilmeyen insanlar uydurduğu laflarla tarih konuştuğunu zannediyor.

    1. Hitler Yahudileri yaktı mı?

    Beyler bu tamamen yalandır. Küçük çapta katliam yaptığı doğrudur ama iddaa edildiği gibi 6 milyon Yahudiyi kesinlikle katletmemiştir, savaşta ölen Yahudi sayısı 1 milyonu geçmez.

    2. Hitler diktatör müydü?

    Kesinlikle değildi, Hitler idealist bir insandı ve tek istediği ülkesini ve Avrupayı Yahudi hakimiyetinden kurtarmaktı. Dünyaya hükmetmek gibi bir derdi yoktu.

    Öyle resimleri Yahudiler tarafından reddedildiği için Yahudi aleyhtarı olduğu iddaası yalandır. Bugün dünyada en fazla güce sahip olan millet Yahudilerdir. Bütün Amerika ve Avrupa bunların elindedir. Hitler de bu yüzden Yahudi aleyhtarıdır.

    3. Hitler Türklere hayran mıydı?

    Bu da bizimkilerin uydurmasıdır. O Türkler hakkında sözlerin de hepsi uydurma beyler varsa deliliniz çıkartın gösterin. Bütün kaydedilmiş konuşmalarını dinledim ben Hitlerin. Hatta bunu bırakın Hitler Türkiyeye saldırmayı düşünüyordu Bakü Petrollerine ulaşabilmek için.

    Evet bu yanlış fikirleri de düzelttiysek şimdi sorulara geçelim
    ···
   tümünü göster