/i/Tespit

  1. 1.
    +2 -3
    Şimdi yok mk kürdü felan diyecek olanlar veya Türk düşmanı ilan edecekler olabilir. Yazacaklarımın bu iki konu ile en ufak bir alakası yok. Tek mesele insanlar ve gelecek.

    Yemin ediyorum gördüğüm en boş olaylardan biri. Ilkel toplumlardaki gruplasmanin sonucu insanlar gruplara ayrıldılar. Avcılık, barınma vb. için bereketli topraklar için savaştılar ve yozlastilar ama artık cag atlamak için bunları aşmamız gerekiyor. Ne yazıkki dünyada hala milyarlarca insan ki en gelişmiş ülkeden en fakirine kadar hepsi ırk ayrımı yapmaya devam ediyor. Insanların küçücük dünyayı bırakıp artık evrenle, enerjiyle ilgilenmesi gerekiyor fakat hala ortadoğuda 100 yıl içinde bitecek petrol için savaş yapmaya hazır ülkeler var. Artık sınırları aşmalı ve bir üst seviye yaşam formuna evrilmeliyiz. Her insan gözlere kollara sahip kimse kimseden farklı değil. Dünyada yaşayan ırk varsa bir tanedir. O da insan.

    edit: başlıkla dalga geçenler Islama ve iki insandan uredigimize inanıyor ama yazdıklarıma gülüyor. Büyük çelişki. Hani hepimiz aynı atadan gelmiştik
    ···
   tümünü göster