/i/Kültür Sanat

  1. 1.
    +3
    Merhaba arkadaşlar izmir’de Daha önce gittiğim, her ruh haline göre mekanları biraz anlatıyorum işinize yararsa ne mutlu.
    (Sıralama önemli değildir.)

    Konak çay bahçesi: ykm’nin yanından burgerın altından, pasaja giriyorsunuz, fiyatlar normal kahvaltı yapmadıysanız gevrek boyoz alıp çay söyleyip oturabilirsiniz. Çay 2 tl olması lazım, çalışan personeller iyi.

    Kordon Ömer ağa çay evi, Üsküdar çaycısı: Ömer ağa kordon da ki en makul fiyatlı mekan. Çay 2 tl dir. Müşteriler ağır abilerdir biraz, personelde cana yakındır, tavsiye ederim.
    Üsküdar : fiyatlar kahve deryası vb. mekanlarla aynı seviyede hizmet kalitesi daha aşağıdadır, personeli biraz appaçi.

    Bornova pırpır shot bar: fiyatlar oldukça uygun, istediğiniz içkilerde yüzde 90 oranla vardır. Çalışan personel çok önemli, mekana 2-3 gidişinizden sonra yakınlarınızla anlatamadıklarınızı konuşabilirsiniz, o kadar yani. Şiddetle her inciciye tavsiye ediyorum.

    Buca beerabeer: ismi böyleydi galiba Zaten çok meşhurdur, öğretmen evi sokağının orada, ortalama sıradan bir yer neden bu kadar meşhur oldu bende anlamadım.

    Çankaya Acarlar ünlü mamüller: fiyatlar normal, müşteri kesimi oldukça çeşitli ve elit denilebilir. Personel iyi, tavsiye ediyorum.

    Konak barlar: Konak pierin karşısında eski Ümit stüdyodan saat kulesine giderken yol üzerinde 2-3 tane bar ve balık evi var fiyat performans olarak iyi personel iyi.

    Kordon hookah: nargile için gitmenizi tavsiye etmem, kahve seçenekleri fena değildi, kahve ve su için mekandan ayrılın, tavsiye ediyorum.

    Aklıma gelenler şimdilik bu kadar, sonra editlerim aklıma geldikçe.
    ···
   tümünü göster